Jag spelar Coin Master


Det är så lätt att bli beroende av ett spel. Jag har bara spelat detta spelet i några få dagar och jag älskar det. Jag har sett det på reklam många gånger men tyckt att det inte sett så kul ut. En dag tänkte jag, ja varför inte prova, det är ju så populärt! Spelet var ändå inte alls som jag hade trott utan det var väldigt kul och beroendeframkallande.

Du kommer vidare på kartan genom att bygga upp 5 olika saker i en by. Varje byggnad uppdateras även tills den blir till 4 stjärnor. När allt är klart så går du vidare. Det är ganska svårt att gå vidare ibland för du behöver massor av pengar för att bygga och det kan andra spelare förstöra för dig. Det är väl det som är det lilla roliga.

Du kan alltså sno pengar från andra spelare. Det går ut genom att gräva med en spade på deras mark. Du har alltså 3 spadar och 4 ställen att gräva på. Det är så att pengarna är uppdelade så antingen hittar du bara en del eller allt. Du kan alltså stjäla all den andra spelares pengar.
Men glöm inte att andra kan stjäla av dig också!


Du kan även förstöra för en annan spelare genom att attackera deras by. Vilket gör att dom måste reparera och det kostar pengar. Det tar alltså längre tid att gå vidare om man saknar pengar och måste reparera hela tiden. Du vinner även pengar vid attacken. Men varje spelare kan ha upp till tre sköldar vilket skyddar dem emot attackerna. Vid varje attack går en sköld sönder.

Det finns så mycket mer och jag har precis börjat. Det kommer bli kul och se vad mer spelet har att erbjuda efter vägen.

Jag lägger upp två bilder på mitt spel, min nuvarande by och vart jag ligger på kartan.


För att göra det lite enklare att förstå det hela så kommer jag att lägga ut en trailer.

Coin Master


Jag har själv inte kommit så långt än, men man kan tydligen ha djur också.

Coin Master Pets


Var med och spela ni också!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229