Graviditeten vecka 8


Värmen tar död på mig!

Jag vill inte klaga, den är helt underbar men att vara gravid med lite yrsel gör det bara svettigt. Jag mår extra dåligt under dessa dagar och därför känner jag att jag måste få klaga lite. Det är aldrig roligt att må dåligt på något sätt.

Maj är en månad som brukar vara okey varmt men i år slår det i vågor. Vi fick en trevlig översvämning efter vintern och nu blir det garanterande mer översvämning av all svett. Det kommer garanterande bli ett år vi länge kommer att minnas.

Jag är ledsen att jag inte bloggar så mycket. Det är värmt, jag är yr och av och till illamående. Energin är rätt låg om dagarna, dock är jag piggare än vad jag var i min förra graviditet.


Okej så jag har varit gravid i över 7 veckor nu. Jag har dock inte ringt in till BM och bokat tid, fast jag försökte förra veckan utan några resultat. Jag får verkligen försöka ringa denna vecka och få det överstökat, jag hatar att kliva upp tidigt på morgonen just pga att man ska ringa ett samtal. Ja, Lucas och jag brukar lätt sova till 10.00.

Men förutom den härliga värmen och den roliga förstoppningen jag även fått så mår jag faktiskt rätt bra. Jag hoppas att det fortsätter positivt graviditeten ut.


Än känns det fortfarande overkligt. Men det kommer bli så kul när man äntligen kan känna lite rörelser och även få komma på ultraljud.

Med denna graviditet har man självklart helt andra funderingar på hur nästa förlossning kommer att bli. Hinner vi fram till förlossningen!? Vad gör vi med Lucas när det är dags att åka in!? osv..
Hur kommer det bli efter vi kommit hem med den nya bebisen. Hur kommer Lucas att ta det!?

Alltid dessa tankar och funderingar. Jag hoppas ändå att vad som än händer så kommer det bli magiskt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229