Lucas äter blåbärsgröt och tränar att greppa tag i det jag håller

Som varje morgon så har Lucas börjat få gröt. Eftersom han inte gillar smaken på den så mycket har jag blandat i lite blåbärspuré.

Vilket jag dock ångrar då mycket av blåbärspurén hamnar på kläderna. Man är tacksam att man har tvättmaskin i alla fall.

Och så smart som vi är så tänkte vi inte alls på att det var dags för haklappar så nu använder han scarfs medans vi väntar på att haklapparna kommer med posten.

För varje dag som går nu så äter han allt mer. Men eftersom det just nu bara är samma smak så tröttnar han ganska fort. Så imorgon ska det köpas fler olika sorter. Alltid kul och bra med variation.

Mammas lilla kladdunge!

Han är ju så himla gullig. Nu har han börjat trycka upp axlarna så kinderna blir tjocka och fina!

Idag tränade jag honom att börja greppa i saker som jag håller i framför honom. Många gånger går det bra för honom men det krävs en viss koncentration.

Vid några tillfällen försökte han även sätta ihop sakerna med varandra och ibland blev även jag smakad på.

Men vi har alltid kul!
Fast mamma håller på att tar massor av bilder. Men vad gör det så länge man får massor av uppmärksamhet tycker Lucas.

Nyligen fick han gå och lägga sig. Han började krångla och spottade ut nappen fast han ville ha den. Jag försökte ge honom den gång på gång men det gick inte. Jag gick ut ur rummet för någon sekund då han vanligtvis brukar lugna ned sig då. Men vid samma sekund som jag gick ut så blev det tyst där inne. Jag skyndade mig in och ser att han lyckats fått tag på sin napp och somnat på direkten.

Ibland är han bara för gullig!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229