Del 2 av 2 på Lucas 1-årsdagspresenter!


Solen sken idag så då blev jag pigg till att slå in lite paket.


Vi gjorde den sista driven på biltema i Bollnäs. Där hittade vi massor av grejer som jag hoppas Lucas kommer att gilla. En uppblåsbar båt för 1 åriga barn. En färgglad bultbräda så han har lite att hamra med sedan.

Vi hittade även en korg med olika leksaksfrukter i.

Dom hade mest strandsaker tyckte jag. Men det passar sig bra ändå eftersom han fyller år på våren. Så vi köpte då en lastbil med lite sandlådesaker i.

När vi fortsatte att kolla runt så hittade vi förstås mer saker. Jag kunde inte låta bli när jag såg en leksaksgrill med tillbehör. Tänk när far och son grillar tillsammans!

Vi hittade ett bowlingset, skottkärra med tillbehör och även ett sandlådeset.

Hittade även en rolig rittavla som påminde om den jag hade som barn.

(Tyvärr glömde jag ta bild på varken sandlådeset och rittavlan.)

Därför fick jag ta bilderna från biltemas hemsida.

Köpte som sagt en rittavla också. Det finns några grejer kvar att slå in då allt papper tog slut. Men jag har fått visa allt vi köpt nu i alla fall till Lucas födelsedag.

Sedan en bild på alla inslagna paket jag gjorde idag. Jag känner mig rätt nöjd faktisk.

Nu är det bara att vänta tills dagen närmar sig så ska jag försöka beställa en passande tårta till grabben. Jag hoppas på en toppendag och att vi kan spendera dagen mycket ute i värmen, om nu snön försvinner någon gång...

Om exakt 1 månad och 10 dagar fyller Lucas år! Tänk ändå vad tiden går! Jag minns som om det vore igår när han föddes, att det var igår jag åkte in med värkar. Helt otroligt är det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229