Del 1 av 2 på Lucas 1 - årsdagspresenter!

Lucas födelsedagspresenter har kommit!

Jag känner mig själv som ett barn när jag får titta på alla grejerna som jag har beställt. Det är så roligt att öppna kartonger och ändå få, ja just ja, det var detta jag hade beställt. Just för att det är en del grejer så är det alltid något som man hinner glömma.

Det som jag tyckte var det viktigaste var att han skulle få ha en sandlåda i sommar. Jag hittade en sandlåda som ser ut som en sköldpadda för ett bra pris. Det bästa med den är att skölden används som lock, vilket säkrar så inte några grannkatter tittar förbi.

Den andra är en klappstol. En stol vi kan ha med på resa i husvagn. Även om den egentligen är ifrån 3 år så kanske han vill sitta i den ändå. Den hade väldigt bra pris och var fin tyckte jag så jag var bara tvungen att köpa den!

Sedan blev det en leksaksbil som han kan sitta och åka på. Så det kommer han nog tycka bli kul också.

Eftersom Lucas har börjat krypa under våra ben som om de vore tunnlar, så var jag tvungen att köpa honom en lektunnel också.

Sedan har vi ännu en leksak som kanske var för äldre, fiske spö och fiskar. Leksaker till badkaret och jag tänkte främst på mig själv lite där. Jag älskar att fiska men det har inte blivit så mycket av det sedan Lucas föddes. Jag kan nu sitta och fiska i badkaret i alla fall, haha!. Nej men jag tror Lucas kommer tycka att det är kul, vare sig det är nu vid 1 år eller senare.

Sedan har vi ett trevligt nybörjar pussel åt Lucas, med djur på dessutom.

Jag kunde inte nu heller låta bli och köpte honom ett piratbåts tält. Jag vet dock inte storleken på den, men får vi föräldrar plats där inne så kan man ha det riktigt mysigt hela familjen.

Vi får inte heller glömma gungan! Den mest populäraste för barn utomhus. Det gäller bara nu att vi hittar ett stadigt träd som orkar hålla gungans vikt och självklart Lucas vikt också på det. Det kommer bli jätteskoj i sommar med alla utesaker.

Förutom det så beställde jag även 3 stycken Bodys i storlek 92. Dessa blir hans sista Bodys kan jag allt säga.

Sist men inte minst så har vi lära-gå-vagnen. Eftersom Lucas håller på att lära sig gå nu så fick han den som 10 månaders present istället. Dock vet han inte hur man använder den än, men det kommer nog.

Detta är alltså del 1 av 2. Jag kommer alltså köpa fler saker når vi är och storhandlar. Blir troligen till kommande helg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229