Dag 9


Dagens challenge: Mina rädslor.

Min största rädsla är faktiskt getingar. Sedan är jag faktiskt rädd mer eller mindre för alla sommaren vidriga insekter. Synd nog är det inget som jag kan göra åt för att slippa heller.

Jag är även rädd för djupt svart vatten. Just tanken på vad som kan finnas där jag inte ser är skräckinjagande. Så badar jag i hav eller sjö så håller jag mig nära grund faktisk.

Jag är även mörkrädd av mig. Tur är ändå att jag känner mig trygg med min familj. Inte ofta som jag drabbas av panik av mörkrets "hemligheter". Men jag har ändå mina stunder då jag känner rädsla ändå, just när jag sitter uppe själv på kvällarna eller liknande.

Sen har vi den störstaste av det störstaste en rädsla man kan ha. Många känner till den som fobi. Jag har en sådan som gör att jag får totalpanik varje gång. Jag har haft problem med det sedan jag var barn och kommer troligen ha otroligt svårt med det resten av mitt liv också. Jag är livrädd för kräkningar, spya. Som barn hyperventilerade jag varje gång jag mådde illa. Som vuxen idag vill jag kunna behärska mig lite bättre, men jag kan ändå gråta vid varje tillfälle och få hjärtklappningar.

Life is hard sometimes!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229