Dag 8


Dagens challenge: Favoritsaker

Jag har nog ganska många utav dessa favoritsaker. Jag har nästan svårt att bestämma mig i vilken ordning de kommer i.

1. Min mobil: Utan den hade jag inte klarat mig länge. Ringa, sms, ta bilder, filma, Facebook, spela och så mycket mer. Jag betalar för ett Vimla kort så jag har 3 GB internet varje månad och fria sms och samtal. För bara 80 kr i månaden, bara för att jag har två tipsningar. - 10 kr per person som jag tipsar till, som skaffar vimla. Hade man haft massor av vänner som ville byta abonnemang så hade jag tillslut haft 0 kr i månaden.

2. Min dator: Den köpte jag för cirka 5 år sedan. Den har snyggt utseende tycker jag och funkar bra. Dock har åldern börjat komma för den så jag skulle egentligen ha bytt ut lite grejer i den. Men jag använder den till att skriva i bloggen, kolla på serier eller filmer och spelar en del spel.

3. Min tv: Den är viktig för mig då den är kopplad med datorn. Det är den som är skärmen. Den är stor och bra, 65". Eftersom jag har ganska dålig syn så är stor tv alltid bra att ha.

4. Min värmefilt: Jag köpte den förra året då vintern kommit. Jag kan inte förstå hur jag har kunnat leva utan den tidigare. Jag är ofta frysen och den värmer riktigt skönt.

5. Mina kuddar och täcke: Dessa är väldigt viktiga för mig, jag kan inte åka någonstans utan dem. Det menas om jag skall sova borta någonstans. Så dom följer alltid med och jag är rädd att min son kommer få samma vana då jag även nu tar med hans täcke och kudde när vi åker. Man sover bäst i sitt eget tycker jag.

Det var lite över de saker jag inte kan leva utan.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229