Dag 5


Dagens challenge: Bild på vad jag senast köpte.

Eftersom jag nyligen lade ut ett inlägg på det nyinköpta, soffa, matbord och tv så vill jag helst inte skriva om det igen. Sakerna jag beställt från Jollyroom har heller inte kommit än. Så jag kan väl presentera min nya mobil som jag beställde i november 2017 men fick den i januari 2018.

Jag var inte alls nöjd med min gamla mobil som jag hade. Den var väl helt ok, men batteritiden var urusel tyckte jag som fick ladda varje natt. Jag kunde aldrig lita på att telefonen höll batteritiden fram till morgonen så jag hade den på laddning hela nätterna.

Sen kom dagen då jag tänkte, nej, jag ska ha en ny mobil, en bra mobil denna gången, kosta vad det kosta vill! Så jag började kolla runt och hittade då huawei mate 10 pro. Den hade bra kamera vilket är viktigt för min del, och batteritiden skulle också vara bra. Den tar jag tänkte jag, 8 000 kronor skulle den kosta. Eftersom jag förbeställde den fick jag med en 360 kamera som i sig skulle ha kostat 1500 kronor.

När jag äntligen fick hem mobilen så lärde jag mig snart att mobilen var bättre än förväntat. Batteritiden höll i hela 3 dagar och jag kunde äntligen lita på att mobilen inte dog under natten. Kameran är utan tvekan bra, dock blir det suddiga bilder då saker och ting rör sig. Men det är väl så mobiler är antar jag. Jag har gott om minne, stor skärm så det känns väldigt bra. Den är även vattentät också. Det finns fler bra saker med den, men en bok behövs inte skrivas tycker jag. Är du intresserad kan du alltid söka upp den och kolla. Huawei mate 10 pro.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229