Dag 16


Dagens challenge: Mina favoritplatser.

Denna fråga är ganska svår faktisk. Är det en plats jag åker till? En plats i hemmet? 

Det finns många olika saker man kan se på bara en fråga. I det här fallet kommer jag ta de två första random platser jag trivs bäst i.

1. Som jag faktiskt använder mest är våran soffa. Det blir mycket soffa när jag kollar på serier, filmer, spelar eller skriver här på bloggen. Jag trivs väldigt bra i soffan med värmefilt och allt. Det ligger lite lathet i allt också så slipper man röra sig så är det alltid skönt. Men idag har jag lilla Lucas att ta hand om så då får jag sitta mycket på golvet och även vara i de andra rummen mer, samt vara ute också. Soffan står kvar och blänger på mig varje gång som jag bara går förbi. Jag tror vi saknar varandra, haha. 

2. Min andra favoritplats är den plats som jag kan koppla av. Jag älskar att åka bil, bara sitta och lyssna på musiken. Jag kan slötitta på omvärlden och bara vara i mitt inre. Att åka bil är som att göra yoga för mig, att hitta sig själv och klara resten av dagen. Nu åker jag inte bil så ofta men när vi väl gör det så fylls min energi på och jag mår bättre än någonsin. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229