Dag 12


Dagens challenge: Min sommar.

Jag vet inte riktigt vad jag ska nämna här. Min sommar som jag vill att den skall vara? Min sommar som jag har haft den? Min sommar som jag planerar?

Det finns så mycket olika en sommar kan vara så jag får nämna lite kort om olika typer helt enkelt.

Min sommar som jag vill att den skall vara: Den skall vara varm och skön minst två av tredjedelen skall hållas fin. Lite regn har ingen dött av och lite regn måste både vi människor, djur och växter ha för att överleva. Jag vill kunna åka på äventyr med min familj, göra mycket som att sova i husvagn. Bara njuta av livet helt enkelt!

Min sommar som jag haft den: Den senaste sommaren som jag hade fanns Lucas i mitt liv. Han var nyfödd och vi var mest inne under den tiden. Vi var mycket i husvagnen utanför min mammas hus och var på en del promenader. Men annars gjorde vi inte så mycket då jag för det mesta fick sitta med bröstet i Lucas mun nästan hela tiden kändes det som. Det var ändå en härlig och mysig tid.

Min sommar som jag planerar: Nu i sommar kommer vi ta husvagnen och åka långt ner i Sverige. Vi ska på vattenvärldar och djurparker bland annat. Vi kommer få träffa Lucas morfar med familj också på denna resa. Jag är så förväntansfull att jag nästan vill åka nu på direkten. Kommer bli så kul att åka på något sånt här nu när man har ett barn som skulle uppskatta detta.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229