Dag 1


Idag startar jag en ny challenge som kallas 30 dagars challenge!

Det kommer gå ut på att jag lägger ut något varje dag. Jag kommer följa en lista med frågor, uppdrag eller liknande. Det blir ganska spännande för jag har aldrig gjort sånt här förut.

Dagens challenge: En bild på mig plus 5 fakta om mig själv!

1. Jag har en hudsjukdom kallad psoriasis. Det påminner väldigt mycket om torr hud eller stora mjällkakor. Jag har det mesta i min hårbotten, en del i ansiktet och även ibland på låren. Psoriasis är inget som går att bota, den är kronisk. Det enda jag kan göra är att ha på medicinska medel som gör den mildare, kanske till och med försvinner för stunden. Men den är alltid där för att komma tillbaka. Den kliar mycket och jag har även kliat så sår har uppstått, vilket leder till mer klåda då såren försöker läka. Så många gånger är det faktiskt ganska drygt att leva med, men många gånger är man ändå van. Solljus sägs hjälpa mycket, vilket det gör varje sommar. Dock får min hårbotten knappast mycket sol så där ser det ofta lika ut året om.

2. Jag har fortfarande inget körkort. Jag vet inte varför, jag har liksom inte haft behovet av det. Jag var ändå på g för snart 2 år sedan. Körskolläraren var den sämsta och jag kom aldrig vidare helt enkelt. Sedan blev jag gravid med allt som följer med det. Jag har fått lägga det på is helt enkelt. Jag hoppas bara att jag snart kan plocka upp det där jag sist lämnade det. Med barn i bilden är körkort ändå väldigt bra att ha.

3. Jag älskar att planera saker, dit jag ska åka eller det vi skall göra. Nu i sommar har jag planerat att åka på den första långa resan med husvagnen. Vi kommer åka på bland annat några djurparker och jag kommer även få träffa min pappa och hans familj.

4. Jag tycker det är jättekul med snapchat. Inte för att jag använder det som de flesta utan enbart för att ta roliga bilder. Ibland bara på mig själv, ibland på bara Lucas och ibland på oss bägge två.

5. Jag älskar att titta mycket på film, serier och även spela en del spel. Jag tycker om att drömma bort i en bättre värld. Fantasy eller magier, jag är så sjukt svag för sånt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229