Busiga Lucas och hans natt


Det var en ganska dryg natt inatt. När vi äntligen lade oss på kvällen så bestämde sig Lucas att vakna. Han grät och skrek i omgångar. Jag bestämde mig för att inte lyfta upp och sitta uppe med honom. Klockan var ändå bara 00.30, så sova längre visste jag att han kunde. Varje gång han reste sig upp i sin säng och började gråta fick jag bara lägga ner honom igen, bädda ner honom. Jag höll på så säkert närmare 10 gånger innan han tillslut somnade. Dock vaknade han igen 30 minuter senare med samma krångel. Jag gjorde samma och bara lade ner honom igen, bädda ner honom. Denna gången gick det snabbare, på cirka 5 gånger och sedan sov han. Sedan gick klockan och han vaknade inte fören vid 6.00 på morgonen för att äta sitt nattmål.

Jag känner mig både taskig men samtidigt så gör jag det för hans och våran egen skull. Vissa nätter är Lucas helt klockren och sover till prick 3.00 för att äta och vaknar sedan vid 8.30 på morgonen. Vi har ändå kommit ganska långt och det har gått ganska bra också.


För övrigt så är Lucas alltid go och glad som nyvaken. Medans han sitter och väntar på sin mat så pratas det mycket och busas en hel del. Han är alltid lika rolig.

Idag fick han smaka äppelpannkaka som vi hade köpt på barnmatsburk. Den var dock från 1 år men eftersom han är så duktig på att tugga så visste jag att det inte var några större problem att ge honom. Man blir ganska trött på att köpa och ge samma sorts mat hela tiden, just för att det inte finns så mycket olika sorter att välja mellan.


Lucas har verkligen blivit mer duktig på att gå. Han går alltmer för varje dag som kommer och det är jättekul att se.

Vi har precis nyss badat hela familjen så nu är vi alla rena och fina igen. Nu blir det lite mat till Lucas, lite tv och sedan läggdags.

Idag har varit en bra dag!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229