Bra dag, dock dåligt år


Idag är en varm dag. Dörren står öppen och solljuset lyser in i huset. Vi har cirka 12 grader varmt nu och snön börjar sakta men säkert försvinna.Inatt sov Lucas väldigt bra. Han vaknade klockan 6.00 för sitt första nattmål. Jag hoppas att vi är tillbaks på banan igen och att han inte återgår till nattkrångel igen.

Jag glömde även bort att nämna att vi har en ny tid på BVC. Lucas 1-årsspruta som kommer ske den 15/5. Alltså dagen innan han fyller år. Jag hoppas verkligen att han inte blir dålig efter den, blir tråkig födelsedag annars.

Om och om igen har han börjat peka på lampa. Det är kul att han börjar förstå och det märks på honom också att han blir glad.

Tråkigt nog har vi inte hunnit åkt på badhuset än med Lucas. Men jag hoppas verkligen att vi kan göra det snart. Jag tror han kommer tycka det är kul, just för att han tycker om att bada i vårat badkar. Vilket fick mig att komma på, vi måste köpa halkmatta till badkaret. Det skulle han nog tycka vore kul om han fick sitta själv och inte bli hållen hela tiden.


Själv så är jag trött på mitt hår. Har alltid det uppsatt nu eftersom det är elektriskt hela tiden. Sedan är det ju skönt att ha uppsatt så Lucas inte råkar dra i det.

Jag har börjat fått vårkänslor nu. Jag är väldigt bebis sugen faktiskt. Så vi får se hur det blir med det, haha.

Jag längtar tills min bror har hämtat de möbler han ska ha ifrån oss. Allt står i Lucas rum och det är snart dags att Lucas börjar sova där. Det sker nog i sommar någon gång. Jag hoppas att Lucas inte hinner bli för fäst vid vårat sovrum så han får svårt att sova i sitt eget.

Vi har snart reparerat allt som behövdes lagas. Hålet i taket på baksidan och ventilationen på framsidan. Bara det en kostnad på cirka 10 000 kr. Bytt kamrem på bilen som gick på cirka 8000 kr. Min systemkamera som gick på 2000 kr för att laga. Och som allt det inte räckte så körde kommunen sönder en bit av våran gård. Så även där kommer det bli en kostnad. Inte vårat år, detta 2018...


Men vi skall glädjas åt att vi mår bra. Det som är huvudsaken, allt annat har ingen betydelse.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229