Bilder säger mer än ord

Att bilder säger mer än ord har nog många hört. Jag själv tror verkligen att det stämmer. Jag försöker fånga min sons uppväxt så mycket jag bara kan. Jag vill inte missa en enda liten sak som han gör. Kan jag fånga det på bild eller film så har jag det livet ut!

Jag hade lovat mig själv att inte lägga ut och dela bilder på min son varje dag. Det kan tyckas drygt för en annan som ser inläggen på Facebook eller på bloggen. Jag hade redan tänkt igenom allt det där och lovat mig själv att inte överdriva.

Men nu är det så att när Lucas väl kom till världen så kunde jag verkligen inte låta bli. Jag älskar min son och jag delar gärna med mig om det till alla andra också. Sedan är det upp till var och en vad som fattas drygt eller inte. En del kan även sitta och tycka det är kul när bilder läggs upp rätt ofta.

Jag försöker hålla mig till att inte lägga ut bilder på vad som helst. Man vet inte vilka typer det finns där ute som mer än gärna gör mer än att bara titta på bilderna. Jag som mamma måste därför tänka vilka bilder som kommer ut på internet.
Det är hemskt egentligen att man måste tänka ett steg längre. Det enda jag vill är att dela med mig av den lilla person som jag älskar.

En sak jag gärna skulle vilja var att dela med mig av filmer av min goa pojk. Men då krävs URL, taget från Youtube till exempel. Jag vill absolut inte lägga ut honom så offentligt så det får duga med bara bilder på bloggen.

Så tillbaks till att bilder säger mer än ord. Vad tycker ni själva om det?

Om jag själv säger något om saken som jag ser det.

Jag kan lägga ut en bild och skriva tusen ord om just den bilden. Men alla ser vi helt olika så det som jag beskriver om min bild kan ge andra ord till den som ser bilden.

Allt handlar om detaljer, saker som man lägger märke till eller inte. Det är faktiskt helt otroligt hur olika vi människor ser på saker och ting. Det är en unik sak!

Låt bilden på dig själv få säga den du är, precis som bilderna på Lucas säger vem han är!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229