Ark survival evolved med min brorVilken sovmorgon.

Jag har sovit riktigt länge så är jag inte utvilad nu så vet jag inte vad. Jag vaknade strax före 12.00 och nu sitter jag här vid datorn igen. Jag väntar på att min lillebror ska själv vakna.

Varför vill jag att han ska vakna?

Eftersom han bor miltals härifrån så att få träffa honom sker ganska sällan. Jag är glad att han och jag funnit ett gemensamt spel, ark survival evolved. Nu efter att han flyttade längre ner i Sverige har vi inte kunnat spelat något då de saknat internet ett tag. Jag är bara så glad att vi snart kan spela igen.

För er som undrar så är jag 24 år och min bror 20 år.

Vad som är så speciellt med ARK.

Det är ett spel i min smak och säkert många andras också. Det går ut på att försöka överleva. Du skall hitta mat, tillverka verktyg för att jaga och fixa material till att bygga hus. Efter det kommer historien, man lever bland dinosaurier. Det härliga med det är att livet är riktigt farligt när exempel en t-rex har sett dig. Så du måste hålla dig gömd så gått det går från alla odjur där ute. Efter att man har levlat upp och blivit starkare ju lättare är det att lyckas slå ned eller sjuka ned odjuren. Om odjuren bara ligger i en hård sömn, det är då det roliga kommer. Du kan alltså då göra dem tama, göra dem till dina vänner och beskyddare. Dom hjälper dig bära tunga saker, köttätare hjälper dig fånga in mer kött och gräsätare hjälper att fånga in mer frukt och grönt. Nu till det häftiga, du kan och kommer även kunna rida dina vänner. Du döper dem och bestämmer hela tiden vad de ska göra. Allt detta gör det även jätte tråkigt och jobbigt när de försöker rädda dig men dör själva genom processen.

Ett mycket välgjort spel!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229