15 Frågor, lär känna mig mer!

Jag hade tänkt prova svara på lite frågor, mest klassiska som gör att ni lär känna mig lite mer, kanske. Ja, vi provar!

1. Har du något smeknamn?

- Jag har väl ändå haft en del olika smeknamn. Men det mest vanligaste har varit Katta och det mindre vanligaste har varit Kattis. Från mitt namn Katarina.

2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?
- Det är en ganska svår fråga.. Men när jag tänker efter så har jag just en grej, jag måste alltid försöka skrapa ur min säng från eventuellt grus. Gör jag inte detta så blir det väldigt svårt att somna.

3. Andra måsten?
- Mycket är väl det klassiska, kollar alltid Facebook och instagram några gånger om dagen. Ändå tycker jag inte att jag är överdrivet beroende av dem heller. Däremot har jag sjukt svårt att låta bli att kolla telefonen så fort den plingar. Meddelande på telefon eller kanske på Facebook, någon som kommenterat eller gillat det jag lagt ut!?

Jag är en sjukt nyfiken person, vilket gör att jag måste kolla det minsta lilla. Pratar en annan person i telefon (någon som jag känner såklart) så frågar jag direkt efteråt vad den andra personen sa osv. Nyfikna jag!

4. Några lyxvanor?
- Det beror väl på hur man ser på saken. En del kanske tycker att jag är totalt bortskämd, att människor i min närhet gör som jag vill. Men jag håller inte helt med om det. Alla har vi varit tonåringar, barn och försökt göra allt i våran makt för att få som vi vill. Det är bara så livet är antar jag. Ju äldre jag blivit har jag liksom mer accepterat läget. Jag är nöjd med det liv jag har. Jag äger inte så särskilt mycket heller och att jag faktiskt köpte en mobil nyligen för 8 tusen kronor kanske känns sjukt.. Det håller jag med om, men det är svårt att få tag på bra mobiler idag tycker jag som håller måttet. Nu har jag ändå fått bra kamera och äntligen en bättre batteritid. På något sätt var det ändå värt pengarna, jag känner mig nöjd. Alla får vi skämma bort oss lite extra ibland tycker jag.

5. När ingen ser på, vad gör du då?
- Bra fråga.. Nu är jag hemma och är mammaledig. Medans sonen sover brukar jag väl mest passa på att göra det jag gjorde innan han föddes. Jag följer mina serier.. Jag kan även äta godsaker som frukost just nu, men det blir nog ändring på det snart då sonen kommer börja kunna äta själv. Annars vet jag inte vad mer jag kan säga.

6. Vad stör du dig på hos andra?
- Alltså, normalt sätt brukar jag inte lägga ner energi på att bry mig. Men sedan min son föddes så har jag börjat se saker på vad som skulle kunna påverka honom. Och för att skydda honom försöker man sätta lite krav hos de personer man kanske brukar träffa. Det behöver inte vara stora krav, utan bara lyssna och förstå. Jag vill höra ärlighet bara.. Hur ser situationen ut hos personen.. Är någon sjuk? Är någon bara allmänt arg? Dåligt städat? Extra gäster? Blir det mat eller fika? Är det något vi skulle kunna ta med oss?

Kommunikation är det viktigaste budskapet jag vill få fram. Är det något som inte passar för Lucas så är det bara att boka om besöket helt enkelt. Jag vill bara bli respekterad.
Jag stör mig på personer som istället skyller ifrån sig än att ta åt sig, gör om och gör rätt. Jag stör mig på personer som har sjukt dålig kommunikation. Och jag stör mig på personer som ljuger.

7. Vad är din sämsta sida?

- Jag skulle faktiskt vilja säga att jag är för snäll, för givmild.. Jag skulle kunna ge bort allt jag har. Jag försöker alltid att ställa upp på dom nära och kära. Jag bryr mig inte om pengar eller saker, jag vill bara finnas där och göra det jag kan.

Detta är min sämsta sida för att personer lätt kan utnyttja mig. Än hur många gånger som jag mår dåligt för att jag vet att det är det dom gör, bara utnyttjar mig, ändå kan jag inte säga nej.

8. Vad är din bästa sida?
- Den bästa egenskap jag har är att aldrig ge upp när det gäller familjen. Jag står alltid kvar och älskar dem vad de än gör. Jag vill att de alla ska ha det bra och jag försöker alltid kämpa och se till att deras liv blir bra. Återigen är det extra viktigt då Lucas föddes. Allt för att min son ska ha en bra uppväxt!

9. Vilken sida av sängen sover du på?
- Jag sover alltid på vänster sida och självklart på två av tredjedelen av sängen!

10. Vad gillar du för filmer?
- Jag gillar mycket olika, men framförallt mycket fantasy! Exempelvis vampyrer, magier osv.

11. Gråter du ofta?
- Efter att jag fick barn så har jag börjat gråta lättare till filmer. Så jag antar att jag smågråter ofta.

12. Finns det något du säger åt andra att göra men gör inte själv?
- Här är en till svår fråga.. Jag hoppas att andra inte känner så. Jag tycker att man behandlar andra som man själv vill bli behandlad.

13. Vad sjunger du när du står i duschen?
- Okej, först så hatar jag att duscha, jag föredrar att bada. Och jag har inte sjungit på länge egentligen och även om jag skulle göra det så är det till en låt via radion eller spotify. Vanligtvis brukar jag annars sitta och prata mycket med min sambo.

14. Vad önskar du dig mest just nu?
- Jag önskar min son ett bra liv! ❤

15. Vilken maträtt är din favorit?
- Jag äskar kinamat. Så himla gott med kycklingcurry och sushi! Dock blev jag ledsen av att få veta att min favoritrestaurang skall stängas till sommaren.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229