Haft en så härlig helg!

Att vara ledig på helgerna tillsammans med min man är verkligen något jag uppskattar så mycket, att vi kan ha tid för oss själva, tid för återhämtning och tid för planerande av veckan som kommer. Det är så välbehövligt för mig! Så i fredags tog vi oss ut på stan för en drink eller två (eller tre! ;) ), tog lite mat och sen åkte vi hem. Jag skulle upp tidigt dagen efter.

I lördags var jag på utbildning i Kungsbacka för att bli instruktör i ett nytt kommande koncept på nordic wellness - Booty move! Så roligt, så bra och så enkelt men ändå utmanande! Så i april rockar jag loss i grupppträningssalen hos mig på Exclusive! Då kommer jag dessutom att köra både Bodybalance och Booty move, så det är bara att köpa kort hos oss så kan ni även få träffa mig personligen ;)


I övrigt - Nu kan vi äntligen leva i lägenheten igen!
I torsdags togs fotona till försäljningen och det känns Så bra! Jättefina bilder och bra text (nu när vi fått leka med texten).

Inför kommande visningar har vi nu börjat rensa och packa lite. Hämtade hem massa lådor från Isacs föräldrar och har redan fyllt 8 av dom. Så bra att kunna ta lite dag för dag när man känner för det!

Med kärlek och värme.
- Katrin Zagerholm

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Försäljning av lägenhet

Vi har köpt hus som ni redan vet om. Och sen i torsdags har vi städat, plockat undan och stylat vår lägenhet.

Men det är först idag som jag faktiskt börjar inse att vi ska lämna denna härliga lägenhet och kliva in i vårt nya liv!
Idag har vi packat de första lådorna. Inte för att det behövs egentligen, men för att det var smidigt att ställa undan allt bröte in i klädkammaren. Vissa av lådorna kommer att förbli nerpackade, men vi har en låda med lite grejer till köket som vi kommer behöva ta upp igen. Men det går säkert bra!

Det är lite lustigt att ens lägenhet aldrig är så snygg som när man ska sälja den. Nu är det minimalistisk och stilrent här hemma! Visst har vi det snyggt annars också, men inte på detta sättet. Och balkongen är en dröm att kliva ut på! Ljust och fräscht med en havskänsla med de sandbeigea kuddarna.

Sovrummet fick också en liten avskalning där jag tagit bort lite gardiner, flyttat in sängen något och ljusar upp vår mörka säng med ett härligt överkast!

Den o-sköna verkligheten - här ska vi inte fota ;)


Så det är i princip allt vi gör om dagarna. Igår hade jag en riktigt härlig dag på gymmet efter jobbet och fick kört på löpbandet i 30 min sen lite kort och intensivt triceptfokus. Efter det köpte jag in lite saker till lägenheten och så var det bara att bege sig hem för att städa. Och det är allt jag gjort idag också - städa och stylat. Efter detta ska jag borsta tänderna och sova! VI ses imorgon igen!

Med kärlek och värme.
- Katrin Zagerholm

Likes

Comments

Postad i: Försäljning av lägenhet

VI har ju gått och blivit med hus och det innebär att vår lägenhet ska säljas snart.

I torsdags träffade vi vår mäklare och då kom vi dels överens om att vi inte behövde hjälp med styling - vilket känns både riktigt kul att höra och samtidigt oerhörd press på oss! Men jag känner att med 3 ingifta som antingen ägt eller jobbat många år inom inredning och mina egna 4 år med styling av och i butiker så ska vi nog klara av det! Men jag går och tänker på det hela tiden! Det ska vara avskalat, men inte kallt. Hemtrevligt men inte personligt. Balansgången är hårfin ibland, men jag tror nog ändå att vi ska klara av det! Så många visningsbilder jag tittat på de senaste året så tror jag nog att jag skapat mig en riktigt bra uppfattning om vad som ser fint ut för alla.

Men vi kom även överens om att fotograferingen ska se redan nu på torsdag! Jag har jobbat helg och underbara Isac har fått göra allt grovjobbet - städa badrummet (vilket innebär: Kalka av duschen, göra rent alla skåp, speglar, golv, soptunna, brunnslocket, duschmunstycke m.m), grovköket, hallen, köket (till och med fogat sprickor i taket) och börjat plocka bort i kontoret. Det är helt klart rummet med mest skit i!


Så på tisdag när jag är ledig ska jag ta bort allt personligt och städa ca resten av lägenheten. Ligger det något kvar till på onsdag får vi ta det då. Imorgon tar vi fram lådorna från förrådet och plockar bort dels det vi vet att vi inte kommer behöva, och dels det som vi kan undanvara en dag eller två när de fotar här.

En riktig hemsk sak med att Isac nu har städad köket är att han har lagt kaffeförbud på vår Moccamaster! Så på tisdag när jag är hemma måste jag koka näskaffe.. Inte alls lika gott, men man får väl lida för skönheten antar jag ( och skönheten i detta fall är självklart vår snygga lägenhet)


Jag tänkte slänga upp lite förebilder på lägenheten antingen imorgon eller på tisdag (troligtvis tisdag då jag kan fota i dagsljus) och sen tar jag lite snabba efterbilder på torsdag.


Bilder på huset kommer i ett senare inlägg!

En gammal bild på vardagsrummet, bara så ni ska få se något!

Med kärlek och värme.
- Katrin Zagerholm

Likes

Comments

Postad i: Jobbet, Vänner

Jobbar klart för idag, vilket är riktigt skönt! I vanliga fall så gillar jag verkligen mitt jobb men idag så har jag haft pms och dagen startade med att jag fick instruktörer som sprang in med frågor innan jag ens börjat jobba. Inte en bra grej med en pms-brud utan varken mat eller kaffe i magen. Jag blir kort i tonen och kanske lite divig. Well well, så är det ibland!

Det hjälper ju inte att jag ser ut som ett blekansikte (ny grön primer för att syran gör mitt ansikte så rött) och inte kan le pga stram hud i ansiktet. Jag hade börjat få en del finnar igen, så jag har kört med min receptbelagda A-syra igen. Men det gör ju också att jag flagnar så mycket. Nu ska jag ta det lugnt med krämen ett tag och bara fokusera på de områden som behöver det mest!

Vi har blivit inbjudna till våra nya grannar idag, riktigt kul! Så där blir det go mat och härlig kväll tillsammans med dom och deras barn.

Med kärlek och värme.
- Katrin Zagerholm

Likes

Comments

Postad i: Vänner

Hade en så bra dag idag!

Började med att stiga upp (nästan) samtidigt som min man och gå till konditoriet här nere för att köpa fikabröd till hans jobb, samt åka buss tillsammans med honom.

En mysig frukost på jobbet, öva 1h Bodybalance, bli arg på teknik och fokus och kör ett irriterat pass på gymmet med bl.a. 10 min på löpbandet och avsluta med stretch.
Luncha med goa kollegor där jag verkligen kunde leva ut mitt irriterade/frustrerade fredagshumör med en glimt i ögat, skriva på nytt arbetsavtal med en instruktör och spontanshopping med min underbara chef! (Det blev en sheetmask och body oil från Rituals)
Därefter blev det bråttom hem och göra mig iordning för en AW med mina gamla klasskompisar från Trollhättan. Hade glömt bort hur härliga dom är! Så kul att hänga med! Så tack Linnéa att du sa till mig att hänga på!

Det blev ändå lagom tidigt jag åkte hem eftersom jag ska jobba helg. Så nu väntar lite härligt soffmys med min hälft innan vi sussa lullar.

Jag ser så fram emot dagarna som kommer - vi kommer ha mycket att göra eftersom lägenheten ska fotograferas för visning på torsdag, men det kommer samtidigt bli så kul! Mycket personlighet vi tar bort såklart. Undrar om vi klarar att leva så ”kalt” tills vi ska flytta?

Hur har ni gjort ni som precis sålt/lagt ut på Hemnet? Det känns lite bökigt att styla nu för att sen ta tillbaka och därefter plocka bort till visningar.. känner jag oss rätt så behåller vi den avskalade stilen. Härligt att dessutom redan fått packat ner lite saker!

Med kärlek och värme.
- Katrin Zagerholm

Likes

Comments