Lyserød ribstrikket trøje: her, Sorte bukser med flæser: her, Imiteret laklæder slip-in sandaler: her, Hvid flæsetop: her, Kort, grøn bomuldsnederdel: her, Lyserød, plisseret shopper: her,

Furry slip-in sandaler: her, Kakigrøn skjortekjole: her, Blomstret bikinitop: her, Ternet, plisseret chiffonnederdel: her, Orange flæseshorts: her, Sort one-shoulder badedragt: her


Hey bloggen

Long time no see, jeg gik lidt i stå med bloggeriet, men her kommer et spritnyt indlæg!

H&M er kommet ud med en masse ALT FOR LÆKRE sager og her ovenover kan i se nogle af mine absolutte favoritter. Jeg er selv så vild med deres sommeritems, de er simpelthent SÅ fine! I og med at det er sommer er der jo også sommer-udsalg så de fleste items er sat super meget ned, helt op til 70%! Jeg håber i er blevet inspireret af dagens indlæg og er klar til at gå ud og opgradere jeres sommergarderobe.

- Katrine

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen

Det bliver ikke til det længste indlæg i dag. Jeg har fundet et par inspirationsbilleder, som kan fylde jeres torsdag med lækre vibes. Jeg har selv haft en lidt kedelig torsdag. Jeg har været i skole hvor jeg både havde Fysik/kemi test og en retskrivningsprøve. Så ja, en super kedelig skoledag. Så har jeg været jeg ude på eventyrteateret, som er det sted jeg spiller teater. Jeg har tænkt mig at lave et helt indlæg omkring teateret og det håber jeg at i vil glæde jer rigtig meget til.

Jeg håber at i nød dagens korte indlæg og i må have en lækker torsdag

XX Katrine

Likes

Comments

Hey bloggen

I dag kommer der et lille indlæg om musik. Jeg ELSKER musik, og jeg har musik i ørerne 90% af tiden. Jeg vil selv mene at min musiksmag er utrolig bred. Alt efter hvilket humør jeg er i selvfølgelig, men også bare generelt. Jeg hører alt fra 00'er hip hop til lækker 70'er jazz. Så her kommer mine all time favorite musiknumre fra 2016. Jeg har virkelig prøvet at beherske mig, men det har godt nok været svært!

1. En af mine absolut yndlings sange er helt klart Justin Timberlakes "Señorita". Jeg har i 2016 været ellevild med hans album fra 2002 "Justified". Virkelig bare et lækkert album som jeg vil anbefale jer at høre. I kan høre hans "Señorita" lige her.

2. En anden sang som jeg ELSKER er Ukendt kunstners lækre "Overleve". Jeg absolut elsker Ukendt kunstner og jeg var ligesom mange andre på min alder meget bedrøvet da de splittede op her i 2016. "Overleve" har helt klart også været en af mine mest hørte sange i hele 2016. I kan lytte til den lækre ørehænger lige her

3. En sang der også har kørt non stop på mit værelse har været "Just friends (sunny)" som er et mega lækkert soul/R&B nummer fra 2000. Nummeret er lavet af Musiq Soulchild som er en amerikansk sanger og sangskriver, og han laver altså nogle vildt lækre numre, som jeg synes at i skal gå ind og give en lytter. I kan lytte til "Just friends(sunny)" her

4. Den fjerde sang, som jeg har hørt non stop i 2016 er "Just the two of us" af Grover Washington, Jr. og Bill Withers. Grover er en amerikansk saxofonist, som sidst i 60'erne startede med at indspille plader. Han har lavet mange forskellige numre, men mine yndlings må nok være hans lækre swingende jazz numre. "Just the two of us" er bare en smule bedre end de andre. I kan lytte til det lækre jazznummer lige her

5. Rihannas "Consideration" var helt klart også et af mine yndlingsnumre i 2016. Især i sommers hørte jeg den rigtig meget! Den er vildt god og der er egentlig ikke så meget andet at sige om den andet end at jeg synes i skulle gå ind og give den en lytter. Det kan i gøre her

6. En anden sommersang fra 2016 har helt sikkert været "DUELE EL CORAZON" af spanske Enrique Isglesias, som i sikkert også hørt. Jeg vil mene at det var årets sommersang. Jeg hørte den over det hele i sommerferien. I Frankrig, Italien, Schweiz og selvfølgelig også herhjemme. Den spillede i alle butikker og sidegader man gik ind i og den kommer sikkert også til at spille til alle sommerfesterne i 2017, for det er et godt dansenummer og man kommer sådan i sommerstemning af at høre den. I kan høre lækre Enriques "DUELE EL CORAZON" lige her

Jeg tænker at jeg måske vil begynde på "Sound sunday" som jeg selv er kommet på. En søndag om måneden viser jeg jer lige nogle lækre numre som er mine yndlings lige i den måned. Håber i kan lide ideen og at i vil tage godt imod "Sound sunday".

Jeg håber i nød dette ikke så korte indlæg og at i kan bruge det til noget.


XX Katrine


Likes

Comments

Hey bloggen

I dag har jeg tilbragt min dag på skønne Frederiksberg med en af mine allerbedste veninder, Nanna. Vi spiste lækker frokost på en lille cafe placeret på Gammel kongevej. Den hedder Henckell og den er simpelthen så lækker. Den er lille og hyggelig, der er en rar og hjemlig atmosfære og så serverer de altså SUPER lækker mad. Nanna og jeg bestilte begge en af deres lækre sandwich. Jeg fik en med avocado, mozzarella, rød pesto og tomat hvilket er en af mine absolut yndlings-kombier!

Udover de lækre sandwich de sælger i Henckell har de altså også meget andet lækker mad. Jeg så f.eks. et par, der spiste en lækker brunch, og den skal jeg i hvert fald også have en dag! Jeg drak også den lækreste varme kakao og Nanna fik en virkelig god juice. Så er beliggenheden også bare perfekt. Det tager ca 10 min. at gå til den nærmeste metrostation hvilket også er vildt lækkert. For selvom man er kommet for at spise er Gammel kongevej også en rigtig hyggelig vej at gå en tur ned ad, som nanna og jeg også gjorde.

Alt i alt kan jeg varmt anbefale Henckell, og jeg skal helt sikkert også tilbage! Her kan i se nogle billeder Jeg fik taget fra Henckell.


XX Katrine

Likes

Comments

Hej bloggen

Dette er så mit aller første opslag herinde - wow det er mærkeligt at skrive...

Ja, jeg hedder Katrine Strangholt, jeg er 14 år gammel og jeg bor i en lille by lige uden for københavn. Her går jeg også i folkeskole i 8. klasse, hvilket er røvsygt, men jeg kæmper mig dog langsomt gennem folkeskolen og glæder mig som et lille barn til at komme ud og uddanne mig. Efter folkeskolen vil jeg gerne på hhx og lære om afsætning, økonomi og erhvervsbranchen.

Min blog kommer hovedsaligt til at omhandle min forkærlighed for mode, musik, mad, kunst og så kommer den også til at omhandle mig, mit liv og mine oplevelser. Jeg hænger også super meget ud med mine veninder i indre by, så der kommer selvfølgelig også en masse opslag om det.

Jeg elsker dette forum i forvejen og jeg har fulgt forskellige bloggere i laaaang tid, jeg havde bare brug for et sidste skub for at starte min egen, og jeg er så spændt på at komme igang!!

I må meget gerne smide en kommentar om hvad i ønsker at se på min blog, så jeg kan give jer en masse inspiration.

Jeg håber at i vil nyde at læse med på min blog.

XX Katrine

Likes

Comments

  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw