Contains affiliate links

Nr. 1 Nr. 2 Nr. 3 Nr. 4 Nr. 5

Hej derude!

Idag skal dette indlæg handle om sko, nemlig sko til konfirmation. Jeg har valg lidt forskellige typer sko som sneakers, sandaler og kilehæle. Jeg synes selv disse fem forskellige sko er super pæne og hvis jeg skulle konfirmeres igen ville jeg helt sikkert overveje nogen af disse sko. Jeg håber at i blev inspireret til nogen sko til din konfirmation.

-Katrine

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ansigt: Primer Foundation concealer Highlighter Bronzer Blush Pudder Øjne: Primer Øjenskygge Mascara

Øjenbryn: Øjenbryns farve Øjenbryns pensel Øjenbryns gel Læber: Lip liner Liquid lipstick

Hej derude!

Så er det igen blevet tid til et nyt indlæg fra mig til jer. Dette indlæg er omkring makeup produkter i kan bruge til jeres konfirmation. Hvis jeg skulle konfirmeres igen ville jeg helt sikkert selv vælge disse produkter, selvom de godt kan være lidt pricy.

-Katrine

Likes

Comments

Contains affiliate links

Nr 1 Nr 2 Nr 3 Nr 4 Nr 5

Hej derude!

Dette indlæg kommer til at handle om konfirmation. Jeg vil starte en konfirmations serie, da der snart er konfirmation. Jeg har valgt 4 konfirmationskjoler og 1 buksedragt, så der er lidt til den pigede og den lidt drengede pige. Jeg har valgt disse kjoler da jeg kunne se mig selv i dem og denne kubsedragt da jeg synes at den er rigtig fin.

-Katrine

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej igen!

Dette indlæg handler om nogen af mine yndlings vinter items. Dette er lidt blandet af makeup og tøj.

 1. Michael Kors jet set travel skuldertaske 1.400,- køb her
 2. Clarins instant light lip balm perfector 150,- køb her
 3. Love wide leg trousers 285,71,- køb her
 4. Calvin Klein icon logo leggings 183,67,-køb her
 5. Macbook pro retina 15.000,- køb her
 6. Anna Field ankelstøvler 279,-køb her
 7. Becca skin perfector c-pop køb her

Tak fordi at du læste dette indlæg!

jeg håber at du vil komme igen her på bloggen.

-Katrine

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej allesammen!

Det er vigtigt at dit soveværelse tager sig godt ud. Det er det første du vågner op til om morgenen og det sidste du ser om aftenen når du skal i seng. Jeg elsker at indrette rum og soveværelset er et sted hvor man bare kan give den fuld gas og så kan det kun komme til at se godt ud. Jeg har fundet et par forskellige ting som soveværelset kan indeholde. Jeg håber du kan finde lidt inspiration.

NR 1. her NR 2. her NR 3. her NR 4. her NR 5. her NR 6. her NR 7. her NR 8. her NR 9. her NR 10. her NR 11. her

Jeg håber at du har nydt at læse dette indlæg og måske har du fået lyst til at lave om inde på dit soveværelse. Jeg håber at du vil komme igen for at læse mine fremtidige indlæg.

-Katrine

Likes

Comments

Hej derude!

Jeg elsker bronzer, hvem gør ikke det? Dette indlæg kommer til at handle om mine fem yndling bronzers. Jeg håber at du har lyst til t læse med og måske finder du en ny yndlings bronzer.

BENEFIT COSMETICS-HOOLA

Benefit hoola bronzer koster 305,- og kan købes her. Benefit hoola bronzer er en mat bronzer og giver en solkysset glød på din hud. Denne bronzer indeholder ikke glimmer og passer til alle hudtoner. Med denne bronzer kan man både conouor eller bare give huden en smule farve.

NARS-LAGUNA

Nars laguna bronzer koster315,- og kan købes her. Nars laguna bronzer indeholder glimmer og giver en solkysset glød på din hud. Når det er vinter og man ikke har så meget glød som man har om sommeren er denne bronzer super god, da man får en fantastisk glød. Denne bronzers finish er meget naturlig.


TOO FACED-CHOCOLATE SOLEIL

Too faced chocolate soleil bronzer koster 240,- og kan købes her. Too faced chocolate soleil bronzer er en mat bronzer og giver dig en dejlig farve. Denne bronzer er velegnet til alle hudtoner, selv de mest lyse. denne parfume giver dig et naturligt tan.

MARC JACOBS-O! MEGA

Marc Jacobs o! mega bronzer koster 370,- og kan købes her. Marc Jacobs o! mega  bronzer har en enestående mat og lysende finish, der giver kroppen den perfekte glød. 

Tak fordi du læste med!

Jeg håber at du kunne lide dette indlæg. Jeg håber at du vil komme tilbage for at læse mine nye indlæg. Dette er blot nogen af mine favoritter og det kan være at du har en anden mening om mig.

-Katrine

Likes

Comments

Contains affiliate links
1 køb her 2 køb her 3 køb her 4 køb her 5 køb her

Hej allesammen!

Jeg elsker nattøj og man kan næsten altid finde mig i nattøj i weekenden, så man kan vist godt kalde mig for et nattøjmenneske. Jeg har sammensat denne collage med noget lækkert nattøj. Det er altid dejligt at have noget lækkert nattøj man kan gå rundt i, om vinteren, eller bare når det lyster.

-Katrine

Likes

Comments

Contains affiliate links
Under 500,- nr. 1 køb her nr. 2 køb her nr. 3 køb her nr. 4 køb her nr. 5 køb her

over 500,- nr. 1 køb her nr. 2 køb her nr. 3 køb her nr. 4 køb her nr. 5 køb her

Hej allesammen!

Jeg elsker kjoler, hvem gør ikke det? Dette indlæg handler om at man kan finde nogen alternativer for kjoler, det kan være man vil have den dyre, eller den billige udgave af kjolen. Dette er blot min mening om hvilke kjoler der minder om hindanden.

-Katrine

Likes

Comments

Contains affiliate links

hej igen!

Nu nærmer vi os december og det er lig med julekalendere. jeg har valgt et par forskellige julekalendere, det kan være fra beauty til chokolade.

Beauty julekalendere

THE BODY SHOP:

Pris? Lille 395,- køb her Mellem 595,- køb her Stor 995,- køb her

Hvad er der i? den lille udgave indeholder 24 låger og de andre 2 indeholder 25 låger. disse julekalendere indeholder produkter indenfor hudpleje, kropspleje, makeup og redskaber. der er en blanding af størrelserne i disse julekalendere, i nogen låger er der små rejsestørrelser og i nogen fullsize produkter.

24 Days Of Beauty Advent Calendar 1 Piece25 Days Of Game Changing Advent-Ures Advent Calendar 1 Piece25 Days Of Game Changing Advent-Ures Ultimate Advent Calendar 1 Piece

LOOKFANTASTIC:

Pris? 750,- køb her

Hvad er der i? I denne julekalender indeholder 25 forskellige slags gaver, som er nøje udvalgt så du kan få en fantastisk jul. man får mulighed for at møde en masse nye mærker med denne julekalender. denne julekalender indeholder forskellige slags produkter.

beautyinwonderland

RITUALS:

Pris? Exclusive 525,- køb her Deluxe 725,- køb her

Hvad er der i? I disse julekalendere er pakkerne pakket flot ind, og indeholder nogen af deres bedst solgte produkter. De produkter der er i julekalenderende virke beroligende på krop og sjæl.rituals

NYX:

Pris? 495,- køb her

Hvad er der i? Denne julekalender indeholder 24 låger. Denne julekalender indeholder kun læbeprodukter. Der er en blanding af Nyx´s læbeprodukter. Den indeholder 4 matte, 4 lip lingerie, 4 butter gloss, 3 butter lipstick, 3 liquid suede. 3 matte lip creams, 2 lip creams og 2 pencil lip creams.

nyx_professional_makeup_kiss__amp__tell_advent_calendar_1_1504617724

LANCÔME:

Pris? 795,- køb her

Hvad er der i? Denne julekalender indeholder både fullsize og rejsestørrelses produkter. denne kalender har en god variation mellem makeup, hudpleje og nogen af deres bestsellers produkter.Lancôme Julekalender med 24 små pakker

YVES ROCHER:

Pris? 699,- køb her

Hvad er der i? Denne julekalender indeholer 24 poser. I denne julekalender er der mange fullsize og bestseller produkter. I denne julekalender er der produkter som makeup, neglepleje, hudpleje, kropspleje og hårpleje.

Julekalender Julekalender

MATAS:

Pris? Classic 599,- køb her Advent 699,- køb her Luksus 999,- køb her

Hvad er der i? I disse kalendere er der en blanding af fullsize og rejsestørrelser. Det der er inde i pakkekalenderende er et mix forskellige slags pleje, makeup og smart tilbehør.

Billedresultat for matas pakkekalender 2017

CLINIQUE:

Pris? 449,- køb her

Hvad er der i? Denne julekalender indeholder hudpleje, makeup og tilbehør til makeup. Der er 24 låger i denne julekalender.

Clinique Julekalender

Delikatesse julekalender

JOHAN Bülow:

Pris? 300,- køb her

Hvad er der i? I denne julekalender er der kun lakrids i. Det er en blanding af alle hans forskellige slags lakrids der er lavet til en julekalender. Det kan være lakrids med noget forskelligt chokolade omkring.

Billedresultat for johan bülow julekalender 2017

SIMPLY CHOCOLATE:
Pris: 249,- køb her

Hvad er der i? Denne julekalender har hele 30 låger. Denne julekalender indeholder 30 massive stykker kvalitetschokolade af hvid, mælk og mørkt mixet med nødder, bær lakrids og kokos.

KARAMELLERIET:

Pris? 249,- køb her

Hvad er der i? I denne julekalender er der kun karamel i. Der er flere forskellige slags karamel i denne kalender, samt en blanding af chokolade og karamel.

Billedresultat for Karamelleriets Julekalender 2017

SOMMERBIRD:

Pris: 448,- køb her

Hvad er der i? I denne julekalender er der 24 låger og 48 stykker chokolade, 2 i hver låge. I denne julekalender er der 13 forskellige slags chokolade.

Billedresultat for Christmas Chiffoniere 2017

Smykke julekalendere

JOHNNY LOVES ROSIE:

Pris? 561,21,- køb her

Hvad er der i? Denne julekalender indeholder 24 smykker, en for hver. I denne julekalender er de smykker der er i, i forskellige farver, det er guld, sølv og rose gold.

Billedresultat for johnny loves rosie advent calendar

JOHNNY LOVES ROSIE:

Pris? 663,25,- køb her

Hvad er der i? Denne julekalender indeholder 24 låger. I denne julekalender indeholder kun smykker. I denne julekalender kan du både få øreringe, halskæde og armbånd.


Billedresultat for johnny loves rosie advent calendar

OPDATEREs LØBENDE

Tak fordi at du læste med!

jeg håber at du har lyst til at komme tilbage og læse fremtidige indlæg her på bloggen.

-Katrine

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links
Hej allesammen!

Dette indlæg kommer til at handle om mine top fem highlighters, og det kan være at du vil finde din nye yndlings.

 1. Becca shimmering skin perfector champagne-pop 315,- køb her
 2. The balm Mary-Lou manizer 200,- køb her
 3. Mac mineralize skinfinish soft and gentle 250,- køb her
 4. HOURGLASS ambient strobe lighting powder brilliant light 280,- køb her
 5. SLEEK solstice highlighting palette 135,- køb her


Tak fordi du læste dette indlæg!

Jeg håber du vil komme tilbage en anden gang.

-Katrine

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej allesammen!

dette indlæg handler om high end foundations. det kan være du finde din nye yndlings foundation.

 1. Giorgio Armani luminous silk foundation 400,- køb her
 2. Clinique super balanced foundation 255,- køb her
 3. Estée Lauder double wear stay-in-place foundation 370,- køb her
 4. Elizabeth Arden flawless finish perfectly nude foundation 350,- køb her
 5. Yves Saint Laurent touch éclat le teint foundation 375,- køb her


Tak fordi du læste dette indlæg!

jeg håber at du vil komme tilbage for at læse mine fremtidelige indlæg.

-Katrine

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej alle sammen!

dette indlæg skal handle om mine favoritter i september 2017. Jeg håber at i vil tage jer tid til at læse dette indlæg. Jeg håber at i måske selv vil kunne komme til at finde nogen favoritter som jeg måske har med.

Anna Field ankelstøvler:

Disse støvletter koster 279,- og kan købes på Zalando.com. Denne støvlette har en rund skospids og har en hælhøjde på 7,5 cm. Denne støvlette kan fåes i 2 forskellige slags farver, den kan fåes i sort og i brun. Køb her

'


Love wide leg trouser:

Denne buks koster 285,71,- og kan købes på Asos.com. denne buks har elastik istedet for lynlås eller knapper i livet. Denne buks har et blødt materiale og er strækkeligt. Denne buks er meget lang i modellen. Køb her

Billedresultat for love wide leg trouser asos rød

Global funk salem jakke:

Denne jakke fra global funk koster 700,-. Denne jakke fra global funk er i imiteret ruskind, som gør at den er blød og lækker at have på.. Denne jakke kan style til næsten alt. Denne lækre ruskindsjakke kan købes i 6 forskellige farver. Køb her

Global Funk Salem jakke

Modern renaissance palette:

Denne palette fra Anastasia koster 465,-. Denne palette indeholder 14 forskellige slags øjenskygger. denne palette har 11 matte og 3 metalliske øjenskygger. øjenskyggerne i denne palette er højtpigmenterede. Køb her

Billedresultat for modern renaissance palette


champagne pop:

becca c-pop highlighter koster 315,-. Denne highlighter har en cremet konsistent. Denne highlighter lyser de træk op som du elsker, med et meget glansfuldt finish. Køb her

Billedresultat for champagne pop highlighter


Tak fordi at du gad at læse dette indlæg!

jeg håber at du vil komme tilbage for at læse mine fremtide indlæg her på bloggen.

-Katrine


Likes

Comments