SINGLE EYELASH EXEXTENSIONS GUIDE

REKLAME // SPONSORERET INDHOLD

Hej bloggen. Inden jeg tog afsted til Sydkorea fik jeg lavet min vipper hos en klinik der hedder Sabrinalashesandbeauty (link til hendes Instagram), som ligger her i Middelfart. Jeg har før skrevet et indlæg omkring et lashlift hos hende, så hvis ikke i har set det, så synes jeg i skal gå ind og læse det HER. Selvom jeg er utrolig begejstret for lashlift, så blev jeg nødt til at prøve eyelash extensions for at se, hvordan det er. Jeg er glad for resultatet og især efter et par dage, da det godt kan være lidt overvældende at se sig selv med sådan nogle vipper i starten. Hvis jeg skal vælge hvilken vippebehandling jeg er mest til så er det nok lashlift, men det er fordi, at det er mere naturligt, men det er meget individuelt, hvad man synes bedst om. Jeg har fået Sabrinalashesandbeauty til at forklare alle trinene i behandlingen, da jeg synes at det er meget rart at se hvad der sker udefra, når man selvfølgelig ikke selv kan følge med, da man har lukkede øjne. Hvis i gerne vil have lavet en behandling, så kan i spare lidt penge i september og oktober med koden Katrine15 for 15% rabat hos Sabrinalashesandbeauty.

STEP 1

Vipperne renses med primer for at dræbe alle bakterier, olie og fedtrester.

STEP 2

Derefter kommer der ipads på for at holde de nederste vipper adskildt fra de øverste. De øverste øjenvipper farves for, at de falder bedre ind sammen med de sorte påsatte vipper samt den sorte lim. Dette gør også, at det ser mere naturligt ud, når påsatte vipper begynder at falde af, da farven på de naturlige vipper er den samme som de påsatte.

STEP 3

Dine vipper måles efter hvor meget de kan klare længde mæssigt, og hvad du ønsker af “look” for at blive enige om det inden, man går i gang, (naturligt eller man skal kunne se, at der er sket noget), der er forskellige kurver af vipper, som giver forskelligt look. Der laves IKKE noget som ens egne vipper ikke kan holde til, så hvis folk vil have voldsomme lange skal de skrive under på en formular, hvor der står, at de er blevet informeret om, at det kan skade deres egne vipper.

STEP 4

Vipperne sættes på med lim, der er lavet til at sidde omkring øjnene og på et vippehår, det vil sige, at dampen på limen ikke er særlig kraftig, og den skader ikke øjnene. De bliver sat på enkeltvis på hvert naturhår og skifter i mellem øjnene for ikke at lime det hele sammen.

STEP 5

Til sidst tjekkes det hele igennem for, om der mangler nogle vipper, og om det sidder, som de skal. Vipperne redes igennem, og man bliver efterfølgende vejledet og får en pose med en guide i, tips og fakta omkring vipperne samt en børste til hjemmebrug. Herefter kan man bare nyde sine lange og fyldige vipper ;)

good to know

  1. Vipperne må ikke udsættes for vand de første 24 timer efter behandlingen
  2. Behandlingens holdbarhed afhænger af dine vipper, men omkring 2-4 uger
  3. Koden Katrine15 kan bruges for 15% i septemper/oktober måned
  4. Prisen for et nyt sæt single lashes er 795 kr, og opfyldning koster fra 249 kr.
  • Life

Synes godt om

Kommentarer

Dytbat
Dytbat,
Wow sikke en smuk kvinde jeg fandt her 😃 blev lige nød til og fortælle dig det (: Jeg er ny her inde har ikke så mange blogindlæg endnu og prøver at skrive lidt men godt (: Håber du kigger forbi min blog synes godt om mine blogindlæg 1 eller flere kommentar osse gerne ville gøre mig glad i låget (: Håber du osse vil følge mig her inde så følger jeg osse dig her inde (: Knus
nouw.com/dytbat
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229