Det är denim i olika varianter som är in just nu:)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag händer det! Äntligen är det dags för en härlig semester! Robin är tillräckligt stor nu och jag berättade för honom om resan redan i februari när vi köpte biljetter. Han kan vänta och räkna ner dagarna. Han har sin egen kalender där han har kryssat noggrant varje dag:).

Likes

Comments

Jag och barnen är på väg till Estland för att fira morfar. Mina barn älskar att åka båt och tröttnar aldrig, upplever jag. Det finns mycket att göra på båten för barnen. Tallink båtar är så barnvänliga och det gör resan enklare. Även för vuxna finns mycket att se och göra, god mat, god musik, god program:).

Likes

Comments

Min dotter hade en jätte svår inskolning. Hon skrev varje morgon och vägrade att klä på sig och gå till dagis. Hon grät mycket när vi lämnade henne. Hon började att kissa på sig. Det gjorde så mycket ont. Jag kände mig inte alls trygg med hennes personal, ingen av dem jobbade på heltid och ingen av dem hade full koll på Emilys dagar. Så var det hela hösten fram tills julen. Då började hon att lugna ner sig. Innan jul ledighet fick vi erbjudanden att flytta Emily till en annan avdelning då personalen upplever att Emily inte får tillräckligt stimulans i småbarns avdelning. Jag var tveksam utifrån en dålig start. Men tackade ja för att Robins förskolelärare föreslog det också. Jag litar fullständigt på Robins personal.

Nu har hon varit i den nya avdelningen i två månader och idag hade vi första utvecklingssamtal. Senaste månaden har vi inte haft något problem att lämna henne. Hon är glad och vill gå själv till förskolan. Hon älskar sin nya avdelning och är aktiv där. Hon är omtänksam och nyfiken men en tuff tjej. Hon äter bra och sover bra. Vad glad man blir när man hör att det går så bra efter så stora svårigheter:).

Likes

Comments

Jag älskar att fika men jag tycker att det är viktigt att försöka fika nyttigt. Här kommer en bra recept för det.

Biscotti med choklad och citron

6 dl mandelmjöl

1 tsk bakpulver

100 g hackad mörk choklad

finrivet skal av 1 citron

50 g rumsvarmt smör

1 dl socker

2 ägg

Blanda mandelmjöl, bakpulver, hackad choklad och finrivet skal av citron. Vispa smör och socker poröst med elvisp. fortsätt vispa, tillsätt ägg, ett i taget. Blanda allt, rulla degen till två längder, lägg på smord plåt. Grädda i 200 c 30 minuter. Ta ut, låt svalna lite, skär i sneda bitar. Lägg bitarna med snittytan uppåt. Grädda vidare i 125 c 15 minuter.

Likes

Comments

Jacka: Calvin Klein, tröja: Calvin Klein, väska: Furla, skor: Nike airmax 90 premium, jeans: Calvin Kle

Likes

Comments

Idag var vi i Berwaldhallen med barnen. Det fanns massor att göra. Radioapan var på plats, barnen fick prova på olika instrument och mekatronikens interaktiva musikinstallationer samt skapa sin egen musik. Självspelande piano var spännande och roligt var att se sin första riktig konsert. En lyckad dag med hela familjen:).

Likes

Comments

Idag firar vi alla estländare Estlands 99-årsdag. Estland är inte så gammal och vi har gått genom mycket. Men vi har våra traditioner, vårt språk och en stark samhörighetskänsla. Jag är stolt över det att jag är från Estland och kommer alltid vara det!

Likes

Comments

Alla föräldrar vill vara bra föräldrar och alla önskar att ha barn som är lyriska och lyssnar på dem hela tiden. Men det är inte alltid så. Det är naturligt att tålamodet ibland inte räcker till och man löser konflikter på annat sätt man inte ville. Det är inte lätt alls att vara en förälder som bemöter sina barn utan bråk. Jag tycker att alla föräldrar borde ha möjlighet att genomgå föräldrautbildning där man får tips och råd.

Nu får jag möjligheten att utbilda mig som ledaren till föräldrautbildning Komet:). Komet är en förkortning för KOmmunikationsMETod som riktar sig till föräldrar som vill hitta ett bättre sätt att kommunicera med barnet. Som förälder är det lätt att hamna i onda cirklar som leder till mycket tjat och konflikter. Ibland kan det som förälder vara svårt att veta hur man ska hantera det. Målet i Komet är att lära ut verktyg som leder till mindre bråk och konflikter hemma och som på sikt leder till en bättre relation mellan den vuxne och barnet. Spännande! Jag ska dela min erfarenhet med er.

Likes

Comments