Varför jag ska bli årets reseinspiratör 2019

Jag vann hela omröstningen i Apollos reseinspiratörstävling - lilla jag!

Otroligt STORT tack till alla som tagit sig tid att rösta, så otroligt gulligt! Jag är så glad och tacksam över alla som engagerat sig!

Nu ska juryn i tävlingen bestämma vem av topp tre som ska vinna och spänningen är olidlig!!

När jag först fick frågan av Apollo om att delta tänkte jag att det hade blivit fel eftersom jag inte är en (vad jag tänker är) typisk resebloggare! Sen började jag läsa kriterierna och tänkte att joo, det är rätt ändå!

Kriterierna löd:

Är du Årets upptäckare?
När du reser vill du upptäcka något nytt - nya resmål, nya upplevelser och nya möten. Du lockas av de otrampade stigarna och vill gärna utforska nya sätt att resa och utforska världen på. Du inspirerar dina följare att kliva ur sin bekvämlighetszon och testa något nytt!

Jag har kommit ut på andra sidan av en svår utmattningsdepression och är dessutom enormt flygrädd! Bara där tycker jag att jag visar andra som mått/mår dåligt att man ändå kan ta sig ut och resa för att det ger så mycket positivt tillbaka!

Vår resa till Island var totalt otrampad stig för denna så kallade Inne-fru som inte ens ägde en fleece eller ett par skalbyxor när resan bokades! Att vara utomhus har varit läskigt för mig tidigare och även att åka långa sträckor i bil och inte vara ”snyggt” klädd! Fick otroligt bra respons efter vår resa till Island då bland annat en tjej skrev: Du som till och med får lilla hemmakära mig att vilja resa iväg.
Jag kände mig typ frälst när vi kom hem och vill absolut göra någon mer äventyrlig resa framöver!

Att resa utomlands med två vilda barn är även det utanför (mångas) bekvämlighetszon och genom att visa upp att det faktiskt går och ger mycket glädje (blandat med ett stort kaos och mycket lackande svett) hoppas jag kunna inspirera andra barnfamiljer att våga ta sig ut!!

Många resebloggar visar bara upp det bästa - jag försöker att visa upp verkligheten med glimten i ögat och med det hoppas jag att ta hem den här tävlingen!

Än en gång tack till er som röstat och till Apollo som gav mig chansen!!

Puss & Kram

Katja

Gillar

Kommentarer

Michelle
Michelle ,
Men grattis va kul , superfina och härliga bilder 💕michellefrandell.blogg.se
sweetwords
sweetwords,
det ska bli underbart att resa tillsammans, ska bli kul att se hur vi och hon hanterar allt och vad hon fastnar för att göra, för man lär ju ta paus från solen med och göra aktiviteter =Dnouw.com/sweetwords
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229