Alwins rum

I somras valde vi att fixa till lite i Alwins rum.

Först och främst behövde han en ny säng då han bara hade en resårmadrass på golvet. Då hittade vi denna hussängen på rea på Jysk. Vilken succé de blev! Innan var det mycket springande upp och ner och han hade svårt att komma till ro, men nu sover han som en prins i sin hussäng.

Vid skrivbordet från Ikea sitter Alwin ofta och bygger Lego. Det är hans nya favorithobby och han är grym att bygga efter instruktion vilket är riktigt roligt att se.

Ovanför skrivbordet har vi satt personliga bilder samt posters från bland annat Desenio. Finns så otroligt mycket fina posters och wallstickers på nätet vilket gör det lätt att piffa till ett rum för en billig peng.

Alwin har själv varit med och valt ut vad han vill ha på sitt rum och han tycker om att städa och sortera så att det är fint på rummet. Det måste han ha fått av sin far då hans mor är lite mer av den röriga sorten.

Puss & Kram

Katja

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Så fint rum, snygga detaljernouw.com/sweetwords
katjaziden
katjaziden,
Taack!! Vad roligt att höra!! 😊nouw.com/katjaziden
Jessica
Jessica,
jätte intressant blogg när man väl börjar läsa din blogg går det inte sluta du har inte funderat på starta en youtube kanal ? skulle vara så kul om du gjorde det
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229