Out of my comfortzone | Outfit

Takki H&M/Vähänkäytetty.fi | Neule Zara/Vähänkäytetty.fi | Housut Vähänkäytetti.fi | Kengät Skopunkten | Korvikset H&M/Vähänkäytetty.fi

Nää housut on jotenkin aika kaukana mun omalta mukavuusalueelta. En omista juuri muita housuja kuin farkkuja ja haluaisin opetella käyttämään muitakin. Siksi tilasinkin Vähänkäytetyltä nää suorat housut, nää on tosi mukavat päällä, mutta en ole tottunut käyttämään tälläsiä, joten mulla oli aluks vähän epävarma olo. Tiedättekö sen tunteen, kun poistutte omalta mukavuusalueelta ja tulee sellanen epävarma olo? Just sellanen mulla oli, kun otettiin näitä kuvia.

Tohon takkiin tykästyin tosi paljon ja toi neule on ihan täyttä rakkautta! Se on niin super lämmin ja pehmeä! Oon käyttänyt sitä melkein joka päivä! :D Neule tulee olemaan varmaan tämän talven yksi käytetyimmistä vaatteista, love it!

Mitä sä tykkäät asusta?

​Pst! Muistattehan, että koodilla VKKATJA18 saatte 5€ shoppailurahaa vähänkäytetty.fi-sivustolle, johon pääset klikkaamalla tästä ! Koodi on voimassa 12.11.2018 asti!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

stepstoselflove
stepstoselflove,
Vau, noi suorat housut on ihan supermakeet! 😍 ja kaunis sä!
nouw.com/stepstoselflove
KatjaJohannna
KatjaJohannna,
Voi kiitos paljon! 😊
nouw.com/katjajohannna
Ensin katsoin noita housuja vähän sillä fiiliksellä että ööö... mutta hyvin yhdistit ne ja asu toimii! Etenkin toi takki on upea 😍
www.psneverstopsmiling.com
KatjaJohannna
KatjaJohannna,
Jeee, kiva kuulla! 😊
nouw.com/katjajohannna
petratoivonen
petratoivonen,
Vau oot upee! Ihana tyyli😍
nouw.com/petratoivonen
KatjaJohannna
KatjaJohannna,
Voi kiitos paljon! 😊
nouw.com/katjajohannna