Korvapuusti-latte

Musta tuntuu, että korvapuusti on ehkä tämä syksyn trendiherkku eri muodoissa. Tai ainakin mulle! :D Tein postauksen myös korvapuusti-vohveleista & reseptin niihin löydät täältä. Tehtiin silloin meidän syksy-piknikille korvapuusti-latet & ajattelin, että haluan jakaa ohjeen teidänkin kanssa. Alunperin löysin englannin kielisen ohjeen Pinterestistä, mutta siihen tuli vaikka mitä ihmeellistä, joten sovellettiin ohjetta ihan huolella & tehtiinkin se sitten ihan omanlaisella ohjeella. Tämäkin ohje on siitä hyvä, että tätä on helppo soveltaa ja muokata oman maun mukaan. Mutta mennään katsomaan miten tämä syksyinen kahvi valmistuu.

Korvapuusti-latte

Suodatinkahvia
Kanelia
Kardemummaa
Vaniljasokeria
Vaniljauutetta
Täysmaitoa

1. Keitä suodatinkahvia. Itse keitin hieman haaleampaa. Kahvipurujen joukkoon heitä oman maun mukaan kanelia, kardemummaa ja vaniljasokeria. Itse laitoin aika reilusti kaikkia.
2. Vaahdota täysmaidosta maitovaahto. Itse lämmitin maitoa hieman teflonkattilassa ja vaahdotin maidon maidonvaahdottimella (Ikeasta 2€).
3. Kaada kahvi mukiin, lisää kahvin sekaan oman maun mukaan vaniljauutetta. Lisää maitovaahto päälle.
4. Nauti!

Ihana syksyinen juoma & helppo tehdä. Parasta tässäkin on, kun tätä voi soveltaa niin oman maun mukaan. Aion itsekin vielä kokeilla tehdä tätä eri tavoilla!

Aiotko kokeilla tätä korvapuusti-lattea?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Cheap Boho,
Eii jestas, kyllä muuten lähtee kokeiluun!
cheapboho.blogspot.com/
KatjaJohannna
KatjaJohannna,
Ihan super kiva kuulla! 😊
nouw.com/katjajohannna