LIVINGROOM SAFARI + 25% ALEKOODI

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.


Eilen sain vihdoin päätökseen mun neljän kuukauden sisustusurakan, joka sisälsi karkeasti jaoteltuna 3,9 kuukautta mietiskelyä ja jossittelua, sekä kaksi päivää tiukkaa toimintaa. Meidän huoneistossa on yli kolmen metrin korkuiset seinät, jotka suorastaan huutavat hyllyjä, peilejä ja tauluja täytteekseen. Kesän aikana sisustusinspiraatio ei muhun kuitenkaan iskenyt. I mean, mitä kivalla kodilla tekee, jos siellä ei kuitenkaan voi ottaa aurinkoa. Lopulta päädyin yhdistämään tropiikin raikkauden ja lämpimät syyssävyt pehmeisiin materiaaleihin - toimii aika hyvin, eikö?

Mun mieltymykset vaihtelee etenkin kodin värimaailman kanssa kovaa tahtia, ja sen takia valitsin Deseniolta ajattomia mustavalkoisia julisteita valkoisilla kehyksillä. Minimalistiset valokuvat ovat aina miellyttäneet mun silmää ja nämä kolme muodostavat rauhallisen mutta raikkaan kokonaisuuden. Sademetsän usvan voi melkeinpä tuntea! Julistekokonaisuus näyttäisi sairaan hyvältä myös esimerkiksi tummanvihreän sisustuksen kanssa. Itse julisteiden ilmettä voi muokata ajan saatossa vaihtamalla kehykset mustan- tai kullanvärisiin. Yksi mun lempiominaisuuksista Deseniolla onkin se, kuinka helppoa halutunlaisen ilmeen luominen on julisteita ja kehysvaihtoehtoja yhdistelemällä.


Vannoin Desenion julisteiden nimeen jo vanhassa asunnossani, tosin silloin seinältä löytyi abstraktia vaaleanpunaista ja Helsingin tiekartta. Valikoilmaa onlinekaupassa riittää maasta taivaisiin, joten teosten selailuun kannattaa varata muutama tunti. Suosittelen myös vilkaisemaan heidän inspiraatio-sivunsa, sillä idea tähän taulukolmikkoon lähti sieltä!

Koodilla “katjajohanna” saat 25% alennusta julisteista 25.-27.09. välillä. Tarjous ei koske kehyksiä tai handpicked-/collaboration-osioiden julisteita.


Näiden linkkien takaa löydät kuvissa esiintyvät sisutustaulut:
Banana leaves - Getting Dry - Palm trees


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229