Precis dansat lite på Wii, rätt jobbigt efter ett tag faktiskt. Men väldigt skönt och roligt! Nu väntar det läxor, läxor och så lite mer läxor. Roligt liv.. Men aja, bjuder på en bild på mig och min lillasyster Cia så länge!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter här i skolan och har rast. Kom på det att jag aldrig la upp bilderna som jag tog här om dagen. Dom kommer i alla fall här.

Likes

Comments

Tittar genom datorn och hittar massor av gamla sparade bilder. Tänkte lägga upp några på mig och mina underbara vänner. :)Likes

Comments

Att vakna upp klockan 11:00 en lördagmorgon och se det här utanför fönstret. Herregud så fint det är. Jag ska göra ordning mig och äta frukost, sen ska jag helt klart ut och fota!

Likes

Comments

Sitter här i sängen redo för att sova. Skola imorgon ju, jätte taggad kan man väl inte säga att jag är. Men jaja, sånt är livet. Elsa sa en gång till mig att hela livet går ut på att jobba. Och det är ju sant..?
Man går i dagis för att föräldrarna jobbar, man går i skolan för att sedan kunna jobba, sen så jobbar man och så tillslut så går man i pension för att man inte kan jobba längre. I'm just saying..
Men i alla fall, med detta inlägget så säger jag och mitt ny duschade hår godnatt!

Likes

Comments

Jag är väldigt känslig av mig, det har jag alltid varit. Det behövs verkligen inte mycket för att jag ska börja gråta. Jag gråter verkligen till de flesta filmer, låtar, filmklipp osv.
Men nu.. Jag sitter här och seriöst tjuter. Tårarna strömmar ner för mina kinder. Kanske för att jag är lite extra känslig nu? Jag vet verkligen inte. Men i vilket fall som helst så måste ni kolla på det här klippet från Xfactor.

The bullies that bullied us, they're home watching us on tv - Demi Lovato, Respect.


Likes

Comments

Jag kan inte låta bli att lägga upp några bilder på mina (Daniel's) små bebisar! Bilderna är tagna av mammas mobil, så inte så bra kvalitet.. Men gud så söta dom är!!


Likes

Comments

Inte bloggat så mycket, det är jag fullständigt medveten om. Men i förrgår så fyllde i alla fall min pappa år. Kom lite gäster, åt middag och så. Hade riktigt roligt och mysigt i alla fall.
Idag så har jag verit med Ida, Eve, Emma och Alice. Hade jättekul! Hahah. Nu så ska i alla fall jag, mamma och Cia in till min bror Daniel. Han skaffade kattungar för en vecka sen ungefär. Hur gulliga som helst! Här kommer en bild på dom. Timon och Pumba, hihi, så söta.

Likes

Comments