Jag har redan insett att mitt liv aldrig kommer att flyta på till 100 men Jesus vad många hinder, kanter osv det är nu. Kommunen hörde av sig ang placering av huset. Nu måste det ritas om och ja det betyder att man ligger backa några veckor nu, i planeringen alltså..


Sedan går det knappt 3 veckor utan vab. Jag vet att livet är såhär med barn men ibland så behöver man leva utan sjukdomar en längre tids för att hinna komma in i vardagen.. just nu är allt upp och ner och vi vuxna får knappt andas eller spendera tid tillsammans. För mig är det viktigt, skit viktigt faktiskt..


StoraBarnen skall iaf umgås med sin morfar och gamelfarmor i morgon. Så vi två samt Saga skall iväg och kika kök. Inget man gör med tre vildingar så det passar super med lite barnvakt och det blir roligt för dom också!


Nej nu så skall jag rodda barnen till skolan. Skit trist väder och kallt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Februari är här och nu slog vintern till ordentligt väldigt skönt tycker jag då det gör dagarna ljusare och barnen har lite mer att göra än att sitta inne och spela. Så idag har jag varit ute med barnen och åkt pulka en stund. Saga skrattade och älskade att åka ner för backen.


Just nu sitter jag utan för simskolan och väntar på Elias och Nora. 1 halvtimme paus i vardagen haha.


Annars i dag så blir det lugnt. Lite små segt då jag känner att livet står och stampar på samma fläck hela tiden . Jag har lite för mycket energi för att klara av en "vanlig" vardag. Aja det är tråkigt med detta jäkla hamsterhjul. Dock så mår barnen bäst av det så varför inte ?


Likes

Comments

Att ett djur kan lämna ett sådant tomrum är för mig en gåta. Kanske blandat med dåligt samvete över att jag inte spenderade tillräckligt med dig eller just för att jag aldrig mer kommer att få se dig. Du är aldrig glömd ❤

Likes

Comments

Då har man snart betat av denna veckan också. Skönt känner jag då snoret rinner och febern sakta kommer smygandes både på morgonen och kvällen. Det är drygt 5 dagar kvar ute på detta företaget och sedan börjar verkligen stressen igen.

Skall inte klaga, jag Har ju ett jobb iaf. Kan blir hur bra som helst.


Vi får se nästa vecka. Håll tummarna alla.


Puss

Likes

Comments

Alltså detta året har verkligen börjat på ist sämsta sättet man kan tänka sig utifrån vår situation iaf. Jag har fortfarande inte hittat ett passande jobb och att behöva ha barnen borta 11 timmar om dagen får mitt Mamma hjärta att gå i tusen bitar. Till råga på allt detta så skall man upp i tingsrätten gällande mina två äldsta barn och det lär bli en klurig och känslomässigt jobbig dag för mig. Vägrar att släppa till någon som knappt kan ta hand om sig själv.


Så i morgon blir det en dag med möten osv. Dock så har vi haft våra visningar och huset är numera sålt. Himla skönt men också en rädsla över stt inte veta hur lång tid kommun tar på sig med bygglov osv. Aja det är en annan story.

Helgen går för långsamt helt klart så ja nu skall vi vuxna njuta av lugnet innan hjulet rullar på igen.

Hoppas er första månad detta året har varit lite mer lovande

Likes

Comments

Äntligen är det fredag och som ett plus i kanten på denna veckan så hade vi halvdag på jobbet. Så barnen är hämtade i tid och jag har redan satt på mig myskläder Känner verkligen inte för att ta mig utanför dessa väggar nu när kylan kommer... Dock så blir det en tripp till affären när lillan har vaknat, hemmapizza blir det till middag.

I morgon så har vi planerat in en tur till stan så det ser jag verkligen framemot. Har medvetet undvikt stan med barnen då dom verkligen inte alls gillar att kolla i affärer, men nu är det dags att ändra på det haha.

Annars blir helgen lugn, vi har visning nästa helg så blir en del plock redan nu tänkte jag. Laga och förbereda matlådor typ. Detta hamsterhjul... Jaja jag ska inte klaga nu för jag trivs väldigt bra med rutiner måste jag säga..

Nej nu så ska jag leta jobb....


Puss på er

Likes

Comments

Hej! Kvällen är äntligen här och jag är SÅ trött. Både i kropp och hjärna. Kom ju tillbaka till jobbet igår och möttes där av en rikig käftsmäll, jag får ej vara kvar som konsult längre än till månadens slut så nu måste jag leta nytt jobb och i och med det så svajar livet ordentligt.

Ledsen, arg och besviken är vad jag är.


Det är så jäkla typiskt att detta skall hända just nu och just nu också. ...

Nej så nu letar jag kobb som en galning, igen..


Hoppas er dag och veckan har varit bättre än min.


Puss


Bjuder på en härlig bild ifrån senaste semestern. Längtar efter värmen! ! ❤ 


Likes

Comments

​​​​Gårdagen var fantastiskt rolig och mysig måste jag säga. Vi packade in barnen i bilen och åkte bort till syrran för att fira in året med ytterligare två familjer och ja det var rikigt roligt. 

Barnen lekte fint och vi fick rikigt god mat. Dock så hade Saga mega feber så kvällen slutade vid 10 snåret. Så själva 12 slaget firades hemma i sängen. 

Idag så är vi roligt sega och barnen med så en pizza till lunch och nu soffläge en stund innan dagen får ta fart ordentligt. 

Hoppas ni hade en mysig kväll igår. Likes

Comments

Dessa godingar kom jag över hos ​sportamore innan vi åkte iväg och här om dagen så hämtade jag dem. Underbara på alla sätt och vis! Har haft en annan modell i över 4 år så kvalité är det också

En perfekt julklapp till mig själv 😄

Likes

Comments