Jag har en fobi som inte får skämtas om. 

Igår råkade jag armbåga i lägenhetenskamrat i ansiktet för jag trodde den gjorde en skuggfigur av det djuret så jag fick lite panik. Jag har riktigt dåligt samvete för det. Vi delar inte ens på hyran och rumskamraten implicerade igår på att vi inte kommer bo såhär för alltid. Självklart vet jag själv det men hoppas på annat. Det här är min trygga plats i tillvaron eftersom jag flänger hit och dit nästan hela tiden.

Men nu innan den 24:e blir det lugnt i några dagar. Mer om julen i nästa inlägg :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

vissa dagar är det extra jobbigt att gå upp ur sängen. Men känslan att behöva gå upp är samtidigt väldigt stor och det är så snooze-planeringen kommer. Jag går upp om fem minuter. Sedan fem minuter till bara. Det är okej om jag går upp om 10 minuter.

Ja, ni förstår grejen. Så har jag hållt på i... 1 timme! Nej nu ska jag bara skriva klart inlägget och sedan gå ut och handla. Kanske kolla facebook lite snabbt. Och instagram och och och.

Ikväll vankas det köttbullar och laxen ska gravas. Känns lite ovant att äta kött, som fattig student och försök till miljövän består måltiderna främst av bönor och linser. Men underskatta inte de kompisarna, de är mat iallafall :)

Likes

Comments

Vem är jag?

- Katie-Lee

-19 år

-Studerar på ett lärosäte i Stockholm

- Extrajobbar (gissa med vad!)

- Bor tillfället med en vän i en studentlägenhet

- Jag har inga syskon

- På fritiden tycker jag om att baka

- Följer julkalendern varje år, oavsett vad jag tycker om den

Jaaa, det var några korta punkter om mig, men jag tänkte fylla ut vart och ett med ett längre inlägg senare! Är det något särskilt du vill veta mer om eller undrar över?

Återigen som rubriken säger, välkommen hit. OCH välkommen åter!


Likes

Comments