September

Månaden bestod mycket av att bara hitta min plats och anpassa mig rent socialt och skolmässigt. Vecka för vecka ändrades, och dag efter dag såg olika ut. På samma gång hade jag skapat en rutin som gick någorlunda likadant. Vädret passade ganska bra in med min attityd under månadens gång med tanke på skiftningen. Parallellt till övergången från sommar till höst, genomgick jag övergången mellan Sverige och USA.

Bilturer korta som långa spenderades med hög musik, lättsamma samtal och rätt slags personer. En blandning mellan skjuts hem, "drive thru" rundor, eller bara åkturer för att rensa psyket, kände jag mig väldigt omhändertagen och tacksam.

Jag hade under dagarnas lopp gått fram och tillbaka med olika ideér och möjligheter. Jag försökte hitta saker värda att prioritera, vilket resulterade i att jag fick offra vissa andra saker. Jobb, läxor, träning, umgänge, aktiviteter, event, klubbar osv. Det var hela tiden frågan om vad som var värt att satsa på och vad jag skulle utelämna.

Jag var fullt upptagen med att träffa nya människor igenom min mosters vänskapskretsar, utbytesstudenter i närområdet och olika event som jag var inblandad i. Första månaden var däremot inte så glamorös som jag försökte intala mig själv att den var. Mentalt och emotionellt var det inte bara energikrävande, men också en inre stress av att inte veta vad som ska hända näst. Personligen är det viktigaste för mig att vara öppen till erfarenhet , behålla en positiv attityd och bevara en trygghet i mig själv. Även om det ibland betyder "fake it till you make it".

Månaden gick snabbt, på samma gång som det känns som att jag varit här i evigheter på grund av allt som skett. Jag kan med säkerhet säga att jag har varit konstant stabilt instabil. Vissa dagar bättre än andra, samtidigt som jag känt en trygghet i att vara okej med obekvämligheten. Med planer inför oktober, ser jag fram emot hur mycket jag kommer inse och observera under månadens gång. Med tanke på hur denna månaden gick psykiskt, är jag säker på att nästa månad kommer vara annorlunda men också lik denna.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229