OKTOBER DEL II

De två senaste veckorna var definitivt de bästa rent vädermässigt. Hösten kom snabbt med tanke på att temperaturen skiftade från 30 grader till 10. Även om vädret började luta mot minusgrader, fanns alltid solen ute. Portland har fullt med träd överallt vilket är en av de bästa delarna med hösten här. Varje park man gick till hade en stor variation av olika träd i olika färger. En av dagarna i oktober spenderade vi uppe på ett berg. Vi kollade på solnedgången och pratade om allt och ingenting.

Vi hade planerat en "pumpkin carving dinner" sedan innan. Vi hade bjudit familjevänner till att äta middag samt skära pumpor för att riktigt komma in i höststämningen. Kvällen var definitivt en favorit i oktober. Dagen därpå åkte vi till en "apple harvest fest". Jag hade aldrig hört talas om det tidigare, men när vi kom dit hade de organiserat en festivalliknande upplevelse. Det fanns en station med 50 olika äppelvarianter att testa, ett utrymme med höstinspirerad mat och en hel trädgård som omringade allt.

En vanlig måndag i skolan blev till ett miniäventyr till "Rocky Beaut". Vi hade en två håltimmar på raken som vi utnyttjade igenom att köpa mat och ta foton. Vi spelade musik på högsta volym och körde runt i stan tills nästa lektion började.

Mot slutet av månaden hade vi en "AFS gathering." Jag blev på ett sätt adopterad av organisationen. Egentligen räknas jag inte som en utbytesstudent på grund av att jag inte åkte igenom en organisation. Däremot fick jag en möjlighet vara med på alla samlingar och aktiviteter de har. Alla kände varandra sedan innan så jag var den enda som var ny när vi träffades. Vi åt, kollade på några filmer och snackade. Nästa morgon vaknade vi och åkte till ett annat hus där vi satt framför en brasa och snackade samt skar pumpor. Oktober känns på ett sätt extremt kort, men på ett annat långt. Oktober kändes helt annorlunda till skillnad från September. Jag var väldigt mycket mer bekväm med min vardag och alla runtomkring mig. Det känns som att jag förändrats mycket under denna månaden när jag kollar tillbaka på vart jag var och hur jag kände i början av månaden.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229