Oktober DEL I

Första lördagen i oktober spenderades med att åka till en traditionsenlig "pumpkin patch". Massvis med mat, prydnader och annat för att fira hösten fanns utställt. Det var helt rätt sätt att komma in i den nya säsongen och ännu en amerikansk aktivitet att bocka av min klyschiga bucket list.

Efter en intensiv vecka i skolan var det skönt att komma ifrån och göra något mer lättsamt. Vi spenderade en dryg timme med att bara strosa omkring och njuta av att inte behöva stressa över något.

Jag har märkt av ett tydligt mönster av att inte tänka över mycket under veckorna som gått. Eftersom att allt går i så högt tempo och att man konstant är upptagen finns det helt enkelt inget utrymme. När man äntligen får lite lugn och ro, kommer allt på en gång. Detta var en av de få tillfällena.


Veckorna går snabbt på ett sätt, samtidigt som jag kollar tillbaka på bilder som om det var evigheter sen. Vissa saker glömmer jag ens har hänt medan vissa andra känns som om det var år sedan de skedde. De senaste veckorna har jag däremot märkt att jag lever mycket mer i nuet än vad jag gjorde hemma. Jag tänker inte på något annat än vad som sker just då och märker saker först när jag kollar tillbaka på situationerna som jag inte var medveten om då.

Sedan en vecka tillbaka hade vi bokat biljetter till Logic. Det var definitivt över förväntan och en av de bästa som skett sedan jag kom. Vi samlades utanför centret och väntade i e lång kö som varade över en timme innan vi kom in. När konserten väl började utnyttjade vi hela natten till fullo. Vi tog vara på varje sekund, till och med när vi tvingades sitta i kylan mitt i natten och vänta på skjuts hem. Med tre timmars sömn, väcktes jag nästa morgon klockan sex för att påbörja en ny skolvecka.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229