NOVEMBER DEL I

Om jag ska vara ärlig så känns det knappt som att november börjat. Allt har gått så fort men jag har också hunnit med massor. Första november hade vi planer på att åka till en trädgård och promenera runt. När vi väl kom dit, fanns inga parkeringsplatser, så dagen spenderades med att bara åka runt i Portland. Det slutade med att vi var tre timmar ifrån var vi egentligen skulle vara. Vi åkte upp på berg där de finaste vägarna fanns med massor av träd som skiftade i olika färger. När vi väl kom hem, välkomnades vi av hemmagjord pizza. Jag spenderade den resterande tiden på kvällen med att plocka ögonbryn. Det var en lång process ;)

Dessa bilder är från två dagar sedan när vi tog en "roadtrip" till OSU vilket är ett college här i portland. Vi gick runt campus och kollade in alla byggnader, parker, stadium osv. På vägen hem blev jag väckt av thaimat. Eller rättare sagt. väckt parkerad framför en thairestaurang. Efter två timmar började vi åka tillbaka hem. Efter ett långt och djupt samtal i bilen släpptes jag av och gick och lade mig.

En avslappnad pizzakväll hemma var precis vad som behövdes efter en lång vecka. Varje middag vi har tillsammans slutar alltid med att vi sitter i intensiva diskussioner om allt och ingenting. Det fanns ingenting speciellt med denna kvällen men det var någonting som gjorde den perfekt. De kommande dagarna i november är fyllda med planer och aktiviteter. November har än så länge varit den bästa månaden. Jag har tillbringat mestadels av min tid med personer jag älskar och känner mig väldigt bekväm med. Jag hoppas på att resten av månaden kommer kännas lika bra om inte bättre. Det betyder däremot inte att jag ofta känner mig omotiverad och överväldigad. Det bästa jag kan göra är att försöka hålla huvudet högt och tillbringa tiden jag har kvar med personerna som jag lärt känna och respekterar. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229