JANUARI DEL I

I början av månaden var jag fortfarande i Michigan efter att spenderat mitt jullov där med familj. Några dagar in i Januari tog jag flyget hem till Portland. Resterande tiden på helgen innan skolan började igen spenderade jag i sängen. Jag hade hög feber vilket ledde till att jag sov mestadels av dagarna.

Skolveckan började och slutade på samma gång kändes det som. Allt gick väldigt fort och det var skönt att komma tillbaka till alla jag bryr mig om. Jag träffade en vän på onsdagen efter en lång skoldag för att prova ett populärt frozen yogurt ställe. Nästa dag åkte jag och några av mina vänner till en basketboll match för att stötta vår vän som är lagkapten och skolans bästa spelare. Vi var bara tvungna att skryta om honom till alla vi träffade. Samma kväll åkte vi till en mexikansk resturang med några andra vänner vi mötte upp med.

Under helgen träffade jag en annan kompis som bor en bit bort. Vi åkte "Downtown" och strosade runt en stund. Vi har skapat en tradition av att hitta nya sushi-resturanger att testa så vi åkte till ett ställe som var förvånansvärt bra för det låga priset. Dagen efter hade vi en AFS samling. Det var filmkväll och övernattning med flera beställningar pizza vi tog oss igenom snabbare än tänkt. Alla var uppe sent så vi vaknade senare än vanligt nästa dag vilket ledde till att dagen kändes kort.

Mysiga vardagskvällar. En variation av hemmagjorda middagar med långa samtal och utekvällar med vänner. Dagarna smälter samman och allt börjar gå väldigt fort. Planer inför Graduation börjar bli mer och mer aktuellt och andra skolrelaterade krav blir successivt lösta. Jag hoppas på att denna tiden på året flyter förbi fort samtidigt som jag vill njuta av tiden jag har med alla här innan våren kommer och allt blir mer stressigt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229