DECEMBER DEL I

De två senaste veckorna har jag varit upptagen med middagar, julfestivaler, hockeymatcher osv. Månaden började inte på det bästa sättet från att kommit tillbaka till skolan efter lovet. Däremot slutade veckan med en julfestival/ samling hos några familjevänner. Vi hög julgranar och bjöds på plockmat. Dagen därpå åkte jag till ett AFS julfirande. Vi hade bland annat en "white elephant gift exchange" och "ugly christmas sweater contest". Det var supermysigt och och jag hann träffa några fler utbytesstudenter som jag inte gjort förut. Kvällen slutade relativt tidigt eftersom det var en söndagkväll och alla familjer behövde komma hem.

Jag och min farbror bestämde oss en kväll för att köpa biljetter till en dansföreställning. Det var en tidig julklapp där vi gick ut och åt på resturang och sen gick på föreställningen. Det var ett julinspirerat framförande med modern dans. Hela föreställningen var fylld av komedi och jättevackra koreografier. Kvällen blev allt som allt över förväntan och vi avlsutade kvällen med efterrätt sittandes ute vid en resturangbrasa.

Veckodagarna spenderades mestadels i skolan, gymmet och att springa ärenden. Vi åkte till ett kampanjfirande eller en slags insamling för en demokratisk kandidat. Hon är en väninna till en familjevän som vi både kom för att stötta och lyssna på hennes tal. Kvällarna är mörka men inte kolsvarta som jag vanligtvis är van vid. Däremot känns det väldigt annorlunda att gå hem i mörkret här än vad det gör hemma.

Den senaste helgen spenderades med craft fairs, julbak och hockey matcher. Jag och en vän spenderade en förmiddag med att baka massvis med små julkakor som vi delade ut till personer i våran omgivning. Söndagen efter åkte jag tillsammans med en grupp vänner ut och kollade på en hockeymatch. Det varade längre än förväntat, och kände efter någon dryg timme att jag var ganska nöjd. Två och en halv timme senare kom vi äntligen ut ur hockeyarenan och satt oss på en resturang för att äta middag innan vi drog hem.

Gillar

Kommentarer

peterjacobsson102205
peterjacobsson102205,
Så det blir inget tjat om att gå på Frölunda Indians när du kommer hem då?nouw.com/peterjacobsson102205
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229