MODEUGEN AW19

Indeholder tilknyttede links

Hey you,

I år var jeg for første gang med til Copenhagen Fashion Week, hvilket har været helt vildt spændende og inspirerende for en lille modeinteresseret nordjyde som mig. Derfor har jeg samlet nogle af min yndlings looks til jer fra CPHFW AW19 samt fundet nogle alternative produkter til disse looks. Sidst har jeg selvfølgelig også nogle af mine egne outfits fra ugen.
_______________________________________________________________________________________________________________


På billederne ses: wewhorewhat, josefinehj, olivianadalice_, darjabarrannik, tineandreaa, madelynnfurlong, katarinapetrovic & celineaagaard_
Alle billeder kan findes under tagget #cphfw på instagram.

Årets farvetrends har i stor stil budt på klassiske kontraster som sort og hvid, men også nuancer af beige, cremefarvet og brun, hvilket jeg er helt vild med. Samtidig er slangeskind det helt store, hvilket er en trend jeg selv har været med på. Yderligere har jeg set mange skille sig ud i cool pasteller, stærke farver og neon, som jeg synes er så fedt! Jeg elsker, når man vender sig om på gaden, fordi man passerer en iøjenfaldende person.

Nogle af de mest populære items har klart været spidse støvler med lav hæl, lange nederdele, brede bælter, oversize blazers og lag på lag, hvilket er lige noget for mig. Ud fra dette har jeg derfor samlet nogle lignende items, som jeg slet ikke kan stå for:

Personligt har jeg aldrig haft så stor tøjkrise (typisk haha), men jeg synes alligevel, at jeg endte ud med noget smart, som jeg også fandt mig godt tilpas i. I blandt mine egne outfits var disse to klart mine favoritter:

Ønsker jer den bedste søndag aften!

Kisses, 

Kath.

  • Fashion

Synes godt om

Kommentarer