TANKER

Jeg har egentlig lovet mig selv at undgå bandeord i overskrifter så meget som muligt, men nu står der altså fuck alligevel. At fucke op lyder mere intenst end at lave en fejl, og i mandags havde jeg en seriøst intens oplevelse af at fucke op.

Jeg skal lige starte med at pointere, at jeg er enormt glad for mit job og rent faktisk en smule ulykkelig over, at min kontrakt løber ud om en måned, når jeg fylder 18 (P.S. kender du nogen der har et efter-skole-job/weekendjob til en pige over 18?;)). Jeg har skønne kollegaer, gode ledere og overall er der bare rart at være. Derfor kan jeg også godt lide at tage vagter, som mine kollegaer af den ene eller den anden grund ikke har mulighed for at tage. Det er ekstra penge, og det er skønt at være på arbejde. Derfor gjorde det også lige dét mere ondt at fucke op i mandags, fordi jeg fra et meget oprigtigt sted var bange for at skuffe, og fordi jeg bare følte, at jeg havde lavet en kæmpe bommert. Er det kun gamle mennesker der siger bommert? Idk, det lyder fedt!

Anyways, long story short, mandag havde jeg tidligt fri fra skole, lækkert, så jeg tog hjem og fik min daglige lur (mere om den snart) and all was well. Indtil min telefon ringede. Og min chef sagde, at jeg skulle have været på arbejde for fem minutter siden. Og gu’ fanden om jeg ikke havde svedt alt om min ekstra vagt ud i rusen over at være tidligt hjemme. Så hvad var min naturlige reaktion? At blive sur. Ikke på min chef, og ikke før jeg havde undskyldt mange gange og forsikret hende om, at jeg var på vej. Men på mig selv. For pokker, hvor var jeg vred for at sige det ligeud! Og alt imens min søde far kørte mig til toget, så jeg kunne være der hurtigst muligt, kunne jeg mærke de der vrede tårer presse lidt bag øjet. De blev bag øjet, men jeg havde det forfærdeligt. Kvalme, ondt i maven, lyst til at tude og mest af alt bare være skidesur på mig selv. For hvor var det altså bare pinligt. Sådan jeg-krummer-stadig-tæer-i-dag-pinligt. Får-lidt-ondt-i-maven-i-dag-og-kan-mærke-at-det-næsten-er-for-meget-at-dele-på-bloggen-pinligt.

Så derfor gør jeg det. Alle der kender mig bare nogenlunde ved, at jeg er perfektionist med stort P, så snart jeg går op i noget, og hvis jeg laver en fejl så kan det hele bare være hamrende ligegyldigt. Jeg er sådan en type der bliver sur og stædig, selv hvis ingen andre kan se hvad der er galt, for en fejl er der bare ikke plads til hos mig. Generelt er jeg bare en fryd at være sammen med, jeg ved ikke om det skinner igennem ;) Nuvel, at andre laver fejl er fint. Det er menneskeligt og en del af den læringsproces, som livet nu engang er. Så hvorfor siger jeg og mange andre ofte til os selv at vi ikke må lave fejl? Hvorfor er standarderne skruet 50x gange op når vi kigger på os selv? Det burde jo ikke være sådan.

Tydeligvis, er jeg endnu ikke en rollemodel i selflove og accept, men en dag vil jeg gerne være det. En dag vil jeg gerne oprigtigt kunne sige “Jeg lavede en fejl, jeg er et menneske and so what?”. Det vil jeg virkelig. Så nu vil jeg øve mig. Jeg vil øve mig i at tale pænt til mig selv når jeg ikke er den bedste til alt jeg gør. Jeg vil øve mig i at sænke skuldrene lidt når de sidder helt oppe under ørerne. Og jeg vil øve mig i at sige pyt. Solen står op igen i morgen. Det er okay at du laver en fejl, du er et menneske. Jeg håber at du ikke snakker alt for grimt til dig selv, du fortjener alle de pæne ord.

Au revoir
Kathrine


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

LIFESTYLE

Bloggen er i live! Hvem havde lige set den komme? Altså, det havde jeg jo, men jeg ved ikke om nogle andre havde regnet med det. Anyways, bloggen er i live og hvorfor er den så egentlig det? Det er den af mange grunde, for det første var det aldrig meningen at den skulle holde pause, det skete egentlig bare sådan. For det andet, så er det et nyt år og jeg elsker nye begyndelser, de rummer al det potentiale man nogensinde kunne drømme om. Så, nu udnytter jeg selv lidt af det her potentiale for at fortælle lidt om hvordan jeg har tænkt mig at gøre 2018 til et år jeg kan kigge tilbage på med glæde. Dermed ikke sagt at 2017 var et dårligt år, det var det bestemt ikke (ihvertfald hvis vi ikke regner Donald Trump med lige nu), men man kan altid forbedre sig, og det er min plan at gøre det i år.

Hvordan gør man så lige det? For det første så starter man med at indse at de nytårsfortsæt man har sat fem år i træk uden at opnå, nok ikke er de rigtige. Er det bare mig, der kender den? Ihvertfald; mine nytårsfortsæt i år handler ikke om at spise sundt eller dyrke mere sport, bevares jeg vil da gerne tage mig godt af min krop, men i år har jeg valgt at kigge lidt indad i håbet om at det måske også kan inspirere nogen på samme tid.

 • 2018 bliver året, hvor jeg ikke prioriterer andres glæde højere end min egen. Det er udmattende og holder simpelthen ikke i længden.
 • Det bliver også året, hvor jeg ikke går på kompromis med mine egne standarder og forventninger, men i stedet bruger energi på fyre/mænd der værdsætter mig for mere end bare mit udseende og det faktum at jeg kan hjælpe dem med at købe en fødselsdagsgave til deres veninde, samtidig med at jeg skal høre på alle deres problemer. Uden at få noget til gengæld. Jeg har ikke tid til fyre, der bare leder efter en ekstra mor eller en der minder om deres eks indtil de kommer over hende. Jeg vil ikke gå på kompromis, fordi jeg ved hvad jeg fortjener.
 • I år vil jeg stoppe med at undskylde mig selv. Ikke mere "Den her bluse? Er den pæn? Ej, jeg tog den bare på fordi jeg ikke kunne finde andet i morges!" Det er jo løgn, jeg tog den på, fordi jeg godt ved at den klæder mig. Hvorfor er det altid så tabu-agtigt at man selv ved når man ser godt ud? No more of that! Desuden, vil jeg også være bedre til at give flere komplimenter til andre, det er simpelthen så rart.
 • Ikke mere "Ej, det er lige meget med mig. Du tager bare resten/jeg havde alligevel ikke lyst til det der/den der/hvad end det nu er!" Jo, det havde jeg. Jeg er ikke i verden for udelukkende at behage alle omkring mig. Det er i orden.
 • I år gider jeg ikke lade som om at ting der faktisk går mig på, ikke går mig på. Jeg er træt af at skulle halvgrine af racistiske, sexistiske eller tarvelige jokes, bare fordi folk (læs: mænd. Sorry, men det er sandt i mange tilfælde) ikke kan klare at høre når de er problematiske. Feminisme og lighed er og bliver vejen frem for både mænd og kvinder, og hvis den sætning får dig til at tænke "Shit, jeg skal sgu ikke have noget med Kathrine at gøre nu!", så var det vist aldrig meningen at vi skulle være venner.
 • I forbindelse med ovennævnte, så er 2018 et år hvor jeg lærer at sige min helt ærlige mening, så længe jeg ikke sårer andre. Seriøst. Hvis du læser det her og du ved at du nogle gange bare giver andre ret fordi du har en anden, modsat holdning, så håber jeg, at du øver dig på at være tro mod dit eget sind. Det tager lang tid, men det føles godt at være ærlig og at forsvare ens egen mening.
 • I år vil jeg være åben for nye venskaber, fra alle mulige og umulige vinkler, hvis det er mennesker der gør mig glade. Jeg vil også sørge for at nære mine nuværende venskaber og pleje dem, så de forbliver sunde og sande. Jeg vil også aktivt sørge for at fjern mennesker med negativ energi så meget som muligt fra mit liv. Det er nok en af de mest clichéfyldte sætninger, EVER, men det er noget jeg oprigtigt stræber efter. No more bad vibes!
 • Til allersidst, på den nu meget lange liste, så vil jeg prøve at være glad. Bemærk ordet "prøve". Det er ikke altid nemt at være glad, men jeg vil gøre alt i min magt for at skabe et sundt sind for mig selv, så ikke kun jeg kan være glad, men så jeg også kan gå ud i verden og føle at jeg kan berige andres liv på en positiv måde.


Lidt alternative nytårsfortsæt, men måske noget som andre kan relatere til? Feel free til at nappe dem til dig selv, hvis du kan bruge dem i dit liv. Det kan sagtens være at listen blive opdateret senere hen, det må tid og erfaring vise.

Jeg håber at 2018 bringer dig så meget glæde og lykke, at du kan mærke det helt ned i maven. Det fortjener du!

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

MODE

Det er lige pludselig efterår med stort E, og selv om jeg benægter det ved at have åbne sko på endnu, så betyder en ny sæson heldiggvis også en masse nye lækre varer! Jeg har samlet nogle ting jeg er vild med lige nu! Der er ikke så meget at sige, udover at jeg prøver at gå med flere farver, og jeg kan mærke at rød nok skal være en farve jeg hopper i lidt oftere. Derfor både rød sweater OG taske, selvom der virkelig er smæk på! Udover det så har jeg forelsket mig i den her trenchcoat, den er bare helt perfekt til efteråret, inden det bliver rigtig koldt. Der er også nogle fine ting til værelset, så det ikke bliver alt for mørkt og vinterkedeligt, bare fordi det snart bliver mørkt udenfor! Der er selvfølgelig links til det hele: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER

PS. Alle links åbner i en ny fane, så du kan roligt blive på bloggen, selv hvis du skal kigge på nogle af tingene ;)

En lille kort opdatering herfra, der sker ikke det helt store på bloggen, fordi jeg har travlt med skole, hvilket er meget tidskrævende. Det er heldigt at mine faste læsere er klar over dette, og tænker på mig og om jeg nu har nok tid...

Au revoir, Kathrine


I DO NOT OWN ANY PICTURES

Likes

Comments

Contains affiliate links MODE

Long time, no see! Måske skal det være introen til alle mine inddlæg eftersom der nærmest er gået 2 uger siden jeg sidst skrev noget herinde. Oh, well! Jeg er startet i skole igen og lige pludselig skal lektierne lige prioriteres over alt andet. Det er faktisk helt i orden for min skyld, men jeg havde virkelig fortrængt, hvor smadret man kan blive i hjernen efter en 8-timers skoledag og 2-3 timer med lektier om aftenen.

Anyways! Du klikkede ikke for at høre mig sige at man laver lektier i gymnasiet...

Denne sommer har jeg været super vild med en hvid denim nederdel jeg købte i foråret, fordi den simpelthen bare kan styles på så mange forskellige måder. Her er der lidt inspiration til hvordan den kan styles, flere af dem, er måder jeg selv har stylet den på.

Outfit nummer 1 er et helt normalt, plain nederdel-med-tshirt-outfit, men det ser altid fedt ud. Til en hvid nederdel ser den sorte t-shirt super lækker ud, specielt hvis man spicer det op med en lækker sommersko med en fin metallic detalje.

Nederdelen er her. Den er fra H&M, og ligner ikke helt den jeg selv har haft på i løbet af sommeren, men lokket bliver det samme. En sort t-shirt er til at få alle steder, den jeg her valgt er her. Skoene er super fede til sommer og kan fåorhåbentlig også bruges en smule ind i efteråret, de kan findes her.

Outfit nummer 2 er helt klart den måde jeeg selv har brugt nederdelen mest i løbet af sommeren. Med en fin off-the-shoulder top ala dem fra Neo Noir og et par høje sandaler til, bliver nederdelen gjort pæn på trods af at det er denim. Nederdelen er selvfølgelig den samme som i det første outfit. Toppen er fra Neo Noir og kan bl.a. findes her, men også i fysiske butikker som f.eks. Norr. Sandalerne er fra H&M og jeg har seriøst levet i dem. De er 10 cm, men enormt behagelige at gå i. Udover det, så er den brune farve på sandalen totalt lækker på en sommerbrun fod. De kan findes her. Jeg har ikke toppen i den røde farve, men stylede det sådan her:

Et par brune solbriller ser fede ud til.

Outfit 3 er erkendeligt en smule out there. Outfittet i sig selv er fint og enkelt men vær forberedt på en del konfirmationsjokes! Jeg fik en del og ærligt talt var det faktisk ret sjovt. Nederdelen er stadig den samme rå nederdel fra før, men koblet med den fine hvide top , jeg vidst har nævnt på bloggen før, bliver det en helt anden stil. Da jeg havde det her på, havde jeg de brune sandaler på til, men de her søde, nærmest champagnefarvede sneaks ville gå godt til og tage det en tak ned.

Jeg håber at det her har givet inspiration til lidt sensommer outfits.

Forresten også lige et shoutout til folk der har fortalt mig face-to-face at de kan lide at læse min blog! Det er tight! Tak for det, det er virkelig dejligt <3

Au revoir Kathrine

Likes

Comments

TRAVEL

Det er altså mere end en uge siden jeg kom hjem fra ferie... Men, oh well, jeg har ekstremt meget lyst til at blive ved med at leve højt på feriebilleder, så her er billeder fra de dage jeg var i Rom. Enjoy! Eller lad være, det er op til dig.


Jeg ved ikke helt, om jeg synes, at det her er den fedeste slags indhold at blogge om. Det er jo i virkeligheden. bare mig der indirekte siger: "Se på mit liv!". Det jeg prøver at sige er, er der overhovedet nogen pointe i at blogge om det her, når jeg ikke ligefrem har mange læsere? Er det spændende for nogle? I don't know. Måske? Hvis du synes det er fedt at se på mine billeder, så speak up! Jeg vil gerne have at vide, om nogen egentlig får noget ud af mit indhold. Jeg startede en blog for at skrive, men jeg har på fornemmelsen at folk ikke gider læse lange tekster, selv hvis der er billeder blandet ind. Men hvis ingen gider læse lange tekster og ingen gider at se tilfældige billeder fra mit liv, hvad skal jeg så egentlig poste?

Det blev en lidt lang underlig tekst, men jeg håber at min 'frustration' giver mening.

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

OTF

Finally an update on the eyelashes! They are two weeks old now, and it has been quite the experience already. Overall I think they're pretty amazing. Being on vacation and basically having to do nothing to my face has been so great and I would defininetely consider getting them done before other vacations. That being said though, I do believe that a vacation is hard on the eyelashes. Or at least my vacation has been. Many of them have fallen out by now and they look like this, at this point:

By the way, I know that the bags under my eyes look great, travelling is hard ;)

The lashes have in no way all fallen out now, but I can tell a difference. I've also been in a pool a lot, around salt water, wind and a lot of heat/sweat. Had I just been at home, not travelling and not in conditions that might have affected them, I'm sure that fewer of them would have fallen out by now. They feel very strong and durable and I think it would be interesting to experiment with their durability under more "stable" conditions.

Still, I really do think they are worth the investment and I love the way they look on the eye. I might get a little addicted to having such nice eyelashes 24/7, even though it's quite an expensive addiction. I'll update more on them, when something else changes.

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

TRAVEL

Hej igen! Bloggen har holdt lang ferie nu (ups?) sammen med mig, og det har været så skønt! Hele sidste uge brugte jeg i Sorrento, der er på Amalfikysten. Jeg har selvfølgelig (!) taget masser af billeder derfra.

Jeg kunne godt have boet her endnu længere!

Når jeg bliver voksen, vil jeg også bo i et lyserødt hus.

Helt okay solnedgang fra tagterassen ;)

Min sommerferielæsning består af bøgerne om Blekingegadebanden.

Jeg har ikke spist meget is, men det jeg har spist har været SÅ godt!

Ugens kulturelle peak var definitivt besøget til Pompeii.

Jeg leger lige blogger.. eller?

Ekstremt smuk bådtur til Capri. Ekstremt søsyg Kathrine...

Vinsmagningsturen var ikke helt det samme når man har pakket en kyssesyge med i kufferten...

Lige nu befinder jeg mig på mit hotel i Rom, hvor jeg vil nå at få mig en lur, inden vi skal ud og spise. Der kommer snart flere billeder her fra Rom!

Håber alle har en god ferie!

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

OTF

Today I did something very exciting! I've been waiting for this day for a very long time and finally, it arrived. I've decided to do this right before I leave for vacation on Saturday, to be able to save a lot of time during my holiday. So what have I done? I got eyelash extensions! I'm totally in love with them (luckily) and I do really feel that it was worth investing some money in.

The lightning this late is pretty horrible so I'll make sure to update this post tomorrow with better pictures, but I think you get the gist of how they look.

If I look upwards they almost hit my eyebrows but since my own, natural eyelashes are apparently 11 mm., they are only 1 mm. longer. The thickness, curve, and color are definitely what makes them this obvious. I'm not into looking 100% natural and makeup-free so I don't mind the dramatic look at all, it is exactly what I wanted! I got them done at WINKCopenhagen which I highly recommend; the process was extremely pleasant and I even got to sneak in a little nap, since you lay down.

I really think extensions are a great way to save time on your lashes, albeit a little expensive. I'm excited to see if I at some point start to think they weren't worth the money.

Hopefully, no one minds the less than fortunate picture quality, I'll definitely update with better ones. I'll be back in two weeks to update on whether or not they're falling out and how they are keeping up!

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

MANDAGSGLÆDER

I know, ordet 'glæde' står tre gange i overskriften, det er lidt overkill! Det er ikke fordi de her mandagsindlæg skal være sådan noget happy-go-lucky, nu-smiler-vi-og-lader-som-om-vi-er-pisseglade-gejl, men jeg kan altså godt lide at være glad! Det er rart og det føles godt i maven og hjertet og man får sådan en rar smag i munden af at være glad.

Jeg brugte de første år af mit teenageliv på at surmule og går i sort tøj og være sur på hele verden. Det var åbenbart det jeg havde brug for at gøre i den periode af mit liv, men jeg tror jeg fik opbrugt det meste af mit livsforbrug af surhed, på et par enkelte år. Selvfølgelig er jeg ikke bare glad 24/7, det er ingen, men jeg prøver virkelig aktivt at huske på de gode ting, og det bør alle gøre. Verden er ikke et forfærdeligt sted, alle er ikke imod dig og selv hvis det er en dårlig dag i dag, så står solen heldigvis også op i morgen, I promise.

En af livets små glæder, der er nem at huske, det er glæden ved at glæde sig! Sidste uge jokede jeg med at mit smykkeprojekt var lidt SFO-agtigt og nu vender vi igen tilbage til noget lidt børneagtigt. Dét der med at glæde sig og have sommerfugle overalt, ikke kun i maven, kan nemlig godt føles lidt barnligt, men det føles også godt!

Det føles næsten lidt ligesom at være nyforelsket. Det gad jeg altså også godt at være lige nu, så er alt nemlig bare super fedt. Anyways, at glæde sig kan jo være mange ting. Bevares, man skal også passe på at man ikke får for høje forventninger (det gør jeg lidt for ofte :/), men er man realistisk, så er det hyggeligt at gå og glæde sig til alverdens småting.

Lige nu glæder jeg mig til en masse ting, der sker i denne uge, bl.a.:

 • At jeg i morgen ser min bedste veninde efter at have været foruden hende i 2,5 uge. Det lyder ikke af meget, men det er det længste vi har gået uden at kunne se hinanden, siden jeg lærte hende at kende, for et år siden. I morgen skal jeg kramme hende så meget, at jeg måske kommer til at klemme en lille tåre frem, og det bliver fantastisk.
 • At jeg på onsdag skal noget spændende... Ikke for at lade som om, at jeg er en eller anden interessant blogger der har "spændende ting i skal glæde jer til", men jeg glæder mig! Det er lidt spændende og samtidig er jeg lidt nervøs. Ikke fordi at det er farligt på nogen måde, men nærmere fordi det er noget helt nyt for mig. Det falder tilfældigvis sammen med at der kommer et makeupindlæg på bloggen onsdag, og så siger jeg ikke mere.
 • At jeg på lørdag rejser mod varme, sol og blå himmel. Den kræver vidst ikke den store forklaring, jeg glæder mig bare til at kunne ligge i en bikini uden at fryse!

Forresten for lige at vende tilbage til smykkeprojektet fra sidste uge; Jeg har lavet en instagram HER. Der er ikke så meget endnu, men jeg smider noget op i takt med at jeg laver det. Hvis du er til armbånd er det måske værd at tage et lille kig?

Hvad glæder du dig til? Stort som småt, så er det vigtigt at man husker at glæde sig til noget! Smid endelig en kommentar hvis du glæder dig til et eller andet mega sejt, jeg burde være misundelig på!

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments

TRAVEL

Der er kun en uge til jeg rejser på ferie nu! Jeg glæder mig afsindigt meget til varme, god mad og brun hud. Jeg har her samlet lidt hyggelige billeder fra tidligere ferier, jeg har været på, for at komme i den rette feriestemning :D Jeg håber også de får dig i feriehumør, hvis du ikke allerede er det.

Berlin 2015

Berlin 2015

Berlin 2015

Berlin 2015. Det her billede er fra 2015 hvor jeg drømte og at være en cool type på instagram. Der er gået 2 år, og jeg vist ikke blevet helt cool endnu, men du kan stadigvæk følge min instagram her ;)

Berlin 2015

Mallorca 20?? (2014 maybe? jeg kan simpelthen ikke huske det?

Mallorca 20?? (2014 maybe? jeg kan simpelthen ikke huske det?

Mallorca 20?? (2014 maybe? jeg kan simpelthen ikke huske det?

Cannes 2016. det er lidt irriterende jeg ikke engang må få ét enkelt glas rosé, men.. c'est la vie ;)

God sommer!

Au revoir
Kathrine

Likes

Comments