Idag har varit en skön lördag som började med kaffe och lång tv morgon. Gjorde en ansiktsbehandling på mig själv med peeling, microneedling, ultrasonic och ion+ behandling som avslutades med rött led-ljus. Det är inte ofta jag hinner göra hela den här proceduren men när jag hinner brukar det bli riktigt bra. Lystern och spänsten i huden ökar och huden tar bättre upp efterföljande hudvårdsprodukter.
Igår lade jag lite färginpackningar i håret för jag ville testa att göra opal hair som jag sett en bild på på nätet. Blev riktigt nöjd med resultatet.
Sedan var det dags för 10årskalas med bubbel och massa tårta! Stort grattis till den nyblivna tioåringen.
Testade något nytt också... måste man ju alltid..dancehall. På mitt gym startade idag ett grymt pass med denna dansstil från jamaica. Mycket rumpa och kaxighet. Och fasen vad kul! Såg säkert inte klok ut men skit i det, det var ju kul. Tidigare i veckan frågade jag min dotter om hon ville gå med. "Ja men inte med dig" var svaret 😂 men hon hängde på ändå. Gick bra. Vi kommer definitivt att gå igen. Melodifestivalen nu och jag vet min favorit!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En sak jag är vääldigt glad över är mitt möte med denna fantastiska kvinna, Diana Wahlborg. Bara sådär var hon där en kväll när jag var på event. Jag fascinerades direkt och fylldes själv av den fantastiska energi och självklarhet hon utstrålade och jag kände med en gång att henne vill jag ju hänga med!. Och att jag på nåt sätt kände henne redan. Hon är en av grundarna till nätverket som hon bjöd in mig till den kvällen. Igår kväll var det aw på puta madre med några av dessa fantastiska kvinnor och det var i vanlig ordning mycket trevligt. Inspiration är det jag drabbas av varje träff, både hur jag ska gå vidare för egen del men även av det de andra gör. För de besitter så stora kunskaper och förmågor som både inspirerar mig och som jag ser att jag kan ta hjälp av praktiskt. I morse när jag vaknade var jag jäkligt taggad att föra in mer rawfood i livet igen. Det sken om henne, Bella som inspirerade mig till det. Hon hade en klarhet i huden och ögonen som inga skönhetsprodukter kan skapa. I want that! Så nu, ut med lite skit och in med lite nyttigt igen. Och Sepy kommer jag behöva snacka med mer om marketing! Grym är hon! Och alla andra olika grymma tjejer! Ja herregud vilken kunskapsbank!

Likes

Comments

Idag blev det träning av baksida ben och litegranna rumpa. Tränade framsida ben tidigare i veckan och den träningsvärken hade precis släppt.
Jag trisettade början av passet med raka marklyft med olympisk stång med först 15 ×2 kg och sedan 20×2 kg och enbens raka framfällningar och goodmornings med bara olympiska stången. 8lika antal reps beroende på övning men de tyngre 8-13 och de lättare runt 20-25. Fortsatte med knäböj i kabeln från 50 kg upp till 70 med en rejäl hopklämning av skinkorna i toppläget. Har riktigt svårt att få kontakt i rätt delar av skinkorna men denna funkar. Sedan bencurl stående i kabeln. Jag sätter in en fot i handtaget och sparkar bakåt uppåt. Längevar detta den enda övningen som funkade för baksida ben för min ischias. Och nu kör jag vidare med den förjag hillar kontakten jag får. Avslutningsvis bencurl i maskin, både enbens och tvåbens.

Likes

Comments

det här är jag. Kvinna 44 år i några veckor till. Väger runt 70 kg just nu och är 168 cm lång. Tränar en del styrketräning och har tävlat i bodyfitness några gånger. Alltid kommit tvåa eller sjua på mina tävlingar. Första året jag tävlade var 2014 på fitnessgalan i Stockholm. Sedan tävling varje år på våren fram tills detta året. Då blir det nog hösten istället. Så detta året ska jag trycka i mig en semla eller två på min födelsedag. Semla har jag inte ätit på ... tja... fem sex år. Ska bli jäkligt gott. Tror jag...

Likes

Comments