Siste uken?

Skrevet i : Hverdagsliv

Jeg er enda i nesting-modus og vil fikse det ene og det andre før lillemor kommer, men det går jo ikke når vi faktisk kan kose oss utendørs! Jeg har i hvert fall ikke vært isolert og ligget på latsiden i det siste, og har ikke planer om å gjøre det før fødsel heller. Har gått rundt i butikker, kost meg på kafé med bestemoren min, lekt ute og løpt mye etter Theodor, og fikset diverse til huset vi leier ut. I dag har det da vært overskyet, nesten som jeg også vil si "endelig", for jeg har da sluppet å føle at vi være ute i stedet for å være inne og få gjort ting på gjøremålslisten.

Denne uken blir jo kanskje vår aller siste som en familie på tre, hvis jeg ikke må gå en uke på overtid. Kanskje det ikke er en hel uke igjen engang? Det er i grunn uvirkelig.. Tror det nesten ikke før hun faktisk er kommet ut til oss. Men som jeg sikkert har skrevet her flere ganger nå, så er jeg ikke utålmodig. Tiden går fort nok! Og noe jeg faktisk ikke har tenkt så mye på før nå, er at dette kanskje er siste gangen jeg er gravid?
Det kommer da an på fødselen og hvordan jeg synes livet blir med to barn, for å gå gravid har jeg foreløpig bare god erfaring med 💛

  • Skrevet i : Hverdagsliv
  • 6 515 visninger
  • Near Mo i Rana

Liker

Kommentarer