Reiseklar

Skrevet i : Hverdagsliv

Nei.. ikke helt. Har forsåvidt fått pakket ferdig kofferten, men må nok en tur inn til byen for å kjøpe diverse småting. Har enda ikke fått alt det jeg bestilte fra Nelly.com for 2 uker siden, men var på tirsdag å hentet den USA-bikinien og de hvite tøyskoene som jeg bestilte like etter + at det kom en til bikini frem i dag. Fornøyd med det hvertfall! Fikk melding i går om at skoene fra Jeffrey Campbell og den hvite kjolen er sendt nå, men resten av klærne hadde de ikke inne på lager for øyeblikket... Gruer meg bare litt til å komme hjem fra ferie helt blakk også har jeg garantert pakker med postoppkrav som ligger på posten og venter på meg. Hvis jeg er heldig så er pakken fremme til lørdag, og da får jeg kanskje plukket den opp når vi kommer fra Dønna

Kjenner jeg faktisk har reisenerver.. Tror jeg er så spent og gleder meg så mye at jeg ikke helt klarer å slappe av. Føler meg så anspent og kvalm, haha. Aldri opplevd det før, tror det må være fordi det er første gang jeg skal sammen med en annen familie enn min egen på ferie. Blir jo noe annerledes. Kan jo ikke mase og være like sur som jeg har brukt å være før. Standar meg. Jeg er ikke akkurat typen som er "ut på tur, aldri sur". Jeg er mer alltid sur på tur, så må skjerpe meg skikkelig denne gangen altså.. heh.

Har forresten stripet håret! Fikk tvingt Rolf Martin til å gjøre det, haha. Synes han var flink, ble fornøyd med resultatet!

Fikk ikke tid til noe bedre innlegg enn dette, må nok forte meg å dra å fikse de siste småtingene. Vi drar jo om ca 1 time! Er veldig usikker på hvordan bloggingen blir mens jeg er i Tyrkia, leste at det bare var internetkafè der. Ikke internett på rommene eller noe. Kanskje jeg får til litt mobilblogging, vi får se. Hadebra!

  • Skrevet i : Hverdagsliv
  • 16 visninger

Liker

Kommentarer