Personlig födelsetavla

Skrevet i : Baby & barn

Veldig godt å bare kunne sove lenge i dag, og tenke på at jeg faktisk kan gjøre det i tre dager til! I går morgest var jeg så trøtt som jeg aldri har vært før. Theodor var nemlig lys våken kl.5 den natta, og han ville ikke sovne igjen med det første heller. Jeg fikk vel sånn ca. 3 timer med sammenhengende søvn før jeg måtte stå opp igjen for å dra på jobb. Måtte faktisk anstrenge meg selv for å ikke sovne av i dusjen.

Nå skal jeg bare slappe av i sofaen en stund, mens Theodor kravler rundt omkring her på jakt etter ledninger eller andre ting som han ikke får lov til å spise på. Nå har han også oppdaget skoene i gangen! Det positive med denne utforskningen hans, er at vi blir tvingt til å ha det ryddig til en hver tid, haha..

Må bare vise den personlige fødselstavlen til Theodor som nå henger som pynt i stua vår! Jeg har ønsket meg denne fødselstavlen siden Theodor var nyfødt, men har ikke fått ordnet det før nå. Ting tar tid altså. Plakaten er bestilt fra Personligfodelsetavla.se, og den svarte rammen kjøpte jeg på Clas Ohlson.

Jeg har sett at veldig mange har "Sketch #1", men selv liker jeg best "Continous Line #1". Svart / hvitt, minimalistisk og stilrent - akkurat slik jeg vil ha det i hjemmet vårt!

Litt morsomt at alle som kommer innom utbryter; "var han SÅ stor når han ble født? hvordan fikk han plass inni deg?".. Jeg som trodde vi skulle kunne se på bildet og si "tnåå, tenk at han har vært så liten!". Men det er tydeligvis ingen som tenker det, og deet inkludert meg selv. Det er bare når jeg legger hendene mine ved siden av tegningen, at jeg faktisk kan se hvor mye mindre han var da. Ellers ser det ut som om han ble født som en 2 måneder gammel baby.

  • Skrevet i : Baby & barn
  • 282 visninger

Liker

Kommentarer