Hvis jeg skal fortsette

Skrevet i : Personlig

Jeg er egentlig ikke i tvil om at jeg skal fortsette, men jeg har bare vært så utrolig usikker på hvordan jeg skal få dette til. Det er det som har satt en sperre for meg. Jeg kommer nok alltid til å ha bloggen. Men jeg kommer også alltid til å være et kaos av følelser, tanker og meninger. Det er og vil nok alltid være en del av meg. I stedet for å strebe etter å forandre meg og bli fullstendig kvitt angsten, så prøver jeg for hver dag å lære meg å leve med den. Jeg kan ikke vente på at det skal skje av seg selv - jeg må presses mer ut av komfortsonen. Jeg må det for å ikke stå helt fast, og bare komme meg gjennom hverdagen med jobb og to barn så bra som mulig.

Jeg vil skrive igjen. Jeg vil dele igjen. Gjøre det jeg kan og er flink til, og så jobbe for å bli enda bedre til det. Jeg har en drøm om å en dag jobbe med noe som dette på fulltid. Ikke akkurat blogg, men bare en jobb hvor jeg kan skrive, formidle og være mer kreativ. Det som gjør at denne drømmen ofte føles uoppnåelig, er jo at jeg ikke vet hvordan det skal fungere med sosial angst. Det er en jobb hvor man også kan bli kritisert, misforstått, motsagt og feilaktig dømt. Man må tørre å stikke seg frem, og det er jo noe av det jeg virkelig sliter med. Det blir en del øving med bloggen da, og tenker at det er jo her jeg må starte. Skal jeg i fremtiden skrive noe for f.eks en avis som har et bredt spekter av veldig ulike lesere, så må jeg først klare å skrive noe for de få og gode leserne jeg har her. Jeg har lagt ut noen bilder på Instagram innimellom, men også der føler jeg meg ikke helt komfortabel. Det synes sikkert.

Nå trenger jeg virkelig tilbakemeldinger fra dere, fordi jeg vil prøve å gjøre dette skikkelig. Det betyr også å ta samarbeid mer seriøst. Jeg har ikke fullført alle avtaler, og noen samarbeidsforespørsler har jeg ikke engang klart å svare på fordi jeg har brydd meg for lite om det. Men i stedet for å bare tenke at det er overfladisk og ikke hovedgrunnen for meg til å gjøre dette, så er sponsing og annonser en god bonus for alle timene som faktisk blir lagt i dette. Det er en god del timer som heller kunne blitt brukt på rydding, vasking og klesbretting altså. Eller søvn, fordi jeg kommer sikkert til å pine meg selv til å sitte lenger oppe om kveldene osv.

Jeg vet at de siste årene har det vært mest om graviditet, innlegg om barna mine og bilder av dem. Jeg har ikke klart å skrive de dype tekstene eller å virkelig vise meg selv. Jeg har ikke helt klart å bruke bloggen til det jeg tenkte da jeg først opprettet den på jenterommet for 9 år siden. Det trengs mer variasjon, så jeg lurer veldig på hva du vil lese om eller se mer av? Det kommer uansett til å være en del om livet mitt med to barn, men må ikke være det eneste. Så send meg gjerne en melding på facebooksiden min hvis du har noen gode tips og forslag!

  • Skrevet i : Personlig
  • 1 568 visninger

Liker

Kommentarer

Dina
,
Hadde vært fint å lese dine tanker om dagsaktuelle hendelser i politikken, bli bedre kjent med deg som person og høre hvordan du kom dit du er nå.