Hva nå?

Høst ble plutselig til vinter og snart jul. Jeg har som vanlig glimret med mitt fravær. Dette halvåret har vært tungt, og jeg skulle ønske at jeg hadde mer å dele her. Men jeg skal holde meg til det jeg har sagt - jeg skal skrive uansett. Jeg er veldig i tenkeboksen for tiden om hva som skal skje fremover. Dette året er jo snart over, og det er faktisk bare en dag igjen til jeg fyller 23 år. Det føles verken rart eller spesielt, bare helt likegyldig. Jeg tenker mer på at det er under to måneder til jeg har en 4 åring! Det er rart og spesielt og alt på en gang. Men jeg har uten tvil blitt eldre og forandret meg de siste 4 årene jeg også. Selv ser jeg i hvert fall stor forskjell fra da jeg først ble mamma.

Det er flere grunner til at høsten ikke har vært mye å skryte av. Det startet med at jeg mistrivdes veldig på jobb en periode, og jeg tenkte mye på hvilke muligheter jeg kan ha for å finne "gnisten" igjen. Om jeg skal studere snart, isåfall hva og hvor. Ikke minst hvordan jeg skal få det til med to barn, boliglån og andre faste utgifter. Frykten for å ikke prestere godt nok hjelper fint lite på også. Men det er visse valg som må tas, siden ingenting vil skje av seg selv eller ved å "stå på stedet hvil". Haha, det må liksom skje et eller annet. Må starte på et studie, få nye utfordringer i ny jobb, eller muligens ha et oppussingsprosjekt. Får se hva 2019 har å by på. Sistnevnte er jeg i grunn mest gira på akkurat nå, og det er litt rart med tanke på hvor kaotisk alt var like før jul i fjor med flytting og oppussing. Vi rakk akkurat å bli ferdig og flytte inn for å ha vår første jul her.

Hverdagen kan være så hektisk til tider, men vi som en familie har det generelt veldig godt sammen. Når jeg har en tung periode, så er det ekstra viktig å sette livet litt i perspektiv og kjenne på hvor heldig jeg faktisk er.

  • 1 397 visninger

Liker

Kommentarer

Mariannehennoen
Mariannehennoen,
Koselige bilder <3
nouw.com/mariannehennoen