Good to be home

Skrevet i : Hverdagsliv

Heihei! Det ble visst ikke noe særlig blogging i Thailand likevel. Skjønte etterhvert at jeg ikke kunne sitte inne for å blogge, når jeg heller kunne være ute og nyte sola og varmen. Og på kveldene var vi ute i gatene og markedene, eller så var jeg bare trøtt og orket ingenting. Men jeg har tatt en del bilder som jeg kommer til å legge ut her, så det er ikke helt håpløst.

Vi reiste fra Thailand grytidlig på fredag og var i Oslo i 1 tiden på dagen. Veldig stas å på en måte reise tilbake i tiden, fordi da vi landet i Oslo hadde vi jo hele dagen foran oss. Vi dro først på hotellet og fikk sjekket inn der og lagt fra oss bagasjen, deretter dro vi inn til sentrum for å spise på Egon og shoppe litt. Ble ikke så veldig lenge der da, i og med at resten av familien ble ganske så trøtte og slitne. Neste morgen tok vi fly til Bodø, hvor vi også spiste på Egon og dro en tur til Glasshuset og City Nord. Har handlet så sinnssykt mye nå! Både i Thailand, Oslo og Bodø. I tillegg har jeg noe fra Airshoppen og Tax Free. Kjente jeg ble svimmel av å samle det meste på senga for å se hvor mye det fakitsk var. Kontoen er totalt sleika, men jeg er såå fornøyd! Skal prøve å få lagt ut alt her på bloggen, selv om at jeg kjenner at jeg gruer meg til å ta bilde eller filme det.

Nå gjenstår det bare å få møte kjæresten min igjen etter ca 18 dager borte. Åhh, det er en evighet! Må bare vente til sent i kveld da han kommer hjem fra Lillehammer. Gleder meg så ufattelig mye!? Mens jeg venter skal jeg bare fortsette å slappe helt av med å se PLL og spise Bueno.

  • Skrevet i : Hverdagsliv
  • 7 visninger

Liker

Kommentarer