God start på ferien

Skrevet i : Reiser & turer

Selv om vi kom hit for to dager siden, så var det først i går jeg faktisk fikk følelsen av å være på ferie. Sikkert pga at vi sov bort mestparten av den første dagen, mens i går fikk jeg spradet rundt i bikini og kjenne lukten av solkrem. Haha, det er det som må til. I går kveld gikk vi også en del rundt i gatene og fikk sett mer. Møtte til og med på en liten elefant som var så utrolig søt. Ellers spiste vi selvfølgelig nydelig asiatisk mat igjen. Vi tok sjansen på å spise på en liten resturant som ikke akkurat så mest fancy og innbydende ut, men maten vi fikk var noe av det beste vi hadde smakt. I tillegg var de veldig snille og imøtekommende de som jobbet der. Vi har ihvertfall allerede funnet ut at den beste maten ikke nødvendigvis blir servert på de fineste resturantene.

Trodde faktisk ikke at "jalla-sjappene" her skulle være så bra, men jeg har allerede funnet masse jeg kunne tenkt meg. Blant annet bikinier, kjoler, sko, smykker osv. Kjøpte meg to par fake (såklart) Nike Free sko, men de ser faktisk helt ekte ut. Nike Free er ikke noe som er bra å løpe i, ekte eller uekte, så akkurat det synes jeg ikke var så nøye. De så hvertfall ganske så fine ut, så er veldig fornøyd! Finner jeg flere i andre fine farger så kommer jeg sikkert til å kjøpe de også, haha.

Det paret helt til venstre er søsteren min sine, de to andre er mine.

Når det gjelder hotellet så liker jeg det bare mer og mer, og jeg vil si at jeg kan anbefale det allerede nå etter bare to dager. Både jeg og søsteren min er enig om at hvis vi noen gang skal til Phuket igjen så kommer vi til å bo her. Hotellområdet er nydelig, rommene er fine og rene (ihvertfall vårt), de som jobber her er veldig hyggelige, og lunsjen de selger ved bassengområdene er ekstremt god. Vi har ikke all inclusive da, bare inkludert frokost. Men regner med at de serverer ganske god lunsj og middag her også, spesielt når frokosten er så god. Internettet er bra på rommet og resten av området. Ikke så aller verst å kunne ligge på solsenga og sjekke Instagram og Facebook med mobilen. I tillegg har vi flatskjerm med en kanal hvor det går filmer 24/7. Både nye og gamle, og mange som jeg har hatt lyst til å se faktisk. Blir jo nesten et minus at det er så bra å være på rommet.. Må liksom slite meg selv litt fra macen og tv'en.

Så ja, til nå er jeg veldig fornøyd med å være her! Gleder meg virkelig til resten av oppholdet. Tror forresten det kommer til å bli sånn flere dager at innleggene mine blir publisert midt på natta. Det kommer av at døgnrytmen min er helt rar og jeg våkner av meg selv rundt 5-6 på morgenen her. Da har jeg ganske god tid til å blogge før solen står opp. Er egentlig bare greit siden jeg muligens ikke har kommet til å ha fått tid til bloggen hvis ikke. Problemet blir jo å skal holde seg våken resten av dagen også.

Nå begynner jeg å høre fuglekvitter og magerumling her, så da er det vel tid for frokost. Det kommer flere bilder etterhvert av området osv, og av meg da. Hadde planer om at søsteren min skulle være fotografen min, men hun har det faktisk enda vanskeligere enn meg å slite seg fra pc'en... Men det kommer nok etterhvert

Motivasjonen er ihvertfall på topp, og det med god grunn.

Liker

Kommentarer