GIVEAWAY: Personlig almanakk

Skrevet i : Giveaway

Etter to måneder i feriemodus og babyboble, så kjenner jeg at jeg trenger litt rutiner og gjøremål igjen! I det siste har jeg har vært våken langt ut på natten, slik at jeg kunne få litt egentid når de andre sov. Othelia og jeg har da sovet lenge hver morgen vi ikke har hatt noe på "agendaen".. Det vil si de fleste dagene. Men det har jo bare ført til at jeg har vært trøtt om dagene og blitt skikkelig demotivert.

Har skjønt nå at det er mye bedre at jeg legger meg i passelig tid, og heller stå opp tidlig og uthvilt, stelle Othelia og kjøre guttaboys på jobb og i barnehagen. Da har jeg faktisk bil slik at jeg kommer meg rundt omkring, og det beste av alt er at Othelia sovner igjen i bilen og fortsetter å sove lenge etter at vi har kommet hjem. Da blir det altså litt egentid på meg tidlig på dagen i stedet! Så sjukt godt.

SPONSET

Nå har jeg også fått meg ny almanakk slik at det blir lettere å holde orden på dagene. Har vært uten hele sommeren pga den forrige sluttet i mai, og det var lenge nok.. Jeg er i grunn avhengig av å planlegge ukene, skrive lister og notere ned ideer. Hvis ikke blir det litt sånn kaos i hodet. Det er mye som blir skrevet i "notater" på mobilen, men hvis jeg er hjemme og har tid, så setter jeg meg alltid ned og skriver i almanakken. Det blir mer oversiktlig, og jeg havner ikke plutselig inn på Insta og FB i stedet, haha..

For fjerde året på rad så har da jeg laget meg en personlig almanakk på personligalmanakk.no! Der velger jeg selv layout, design og innholdet. Forsiden og baksiden lager jeg på picmonkey.com - selvfølgelig med bilder av de fineste jeg vet om ♥
Inspo til design osv er å finne på @personligalmanakk på Insta! Eller sjekk ut hashtagen #personligalmanakk og se på bilder som andre har lagt ut av sine almanakker.

Akkurat nå har jeg også en giveaway på Instagram hvor jeg deler ut en almanakk! Hvis du vil delta, er det bare å gjøre det under dette bildet 😊

  • Skrevet i : Giveaway
  • 3 855 visninger

Liker

Kommentarer

Ingrid
,
Hei! Nå var det lenge siden sist blogginnlegg. Så nettopp alle minnene på snap, og da begynte jeg å savne bloggen din! Hadde vært gøy å lese fødselshistorien f.eks? 😃 Godt nyttår!