Frisk høstluft

Skrevet i : Hverdagsliv

Må bare innom for å poste et lite hverdagsinnlegg! Helst skulle jeg ha hatt noen gode bilder for å gjøre det, men det ble ikke prioritert i dag. Nå blir det derfor litt kvantitet ovenfor kvalitet, hehe. Håper det er godkjent!

Jeg har akkurat lagt en sliten liten kar. Både han og jeg har fått rikelig med frisk høstluft i dag, og det var på tide! Det har dessverre blitt lite trilleturer i det siste, da jeg alltid har funnet en eller annen unnskyldning for å ikke dra ut. Men i dag kunne jeg i hvertfall ikke skylde på været eller jobb, så da var det bare å komme seg ut.

Etter at middagen var inntatt, så ble jeg veldig fristet til å prøve ut bæreselen som jeg kjøpte i går. Jeg hadde lyst på en bæresele som jeg kunne bruke på turer, og da var jeg ikke i tvil om å kjøpe ErgoBaby 360.

Det eneste jeg fryktet var at den skulle være tungvindt å ta på, noe den også var før jeg lærte meg "teknikken". Også var det noe mer avansert å ta den på når vi begge hadde på oss boblejakke. Men etter mye slit og irritasjon så var vi good to go. Med engang vi da var ute og i bevegelse, så sovnet Theodor. Måtte vri armen bak noen ganger for å kjenne om han faktisk pustet, haha. Etterhvert oppdaget jeg at den ene votten hadde sklidd av, så da fikk han seg noen nye tykke polvotter fra XXL også. Ikke verst det.

Synes det var godt med litt variasjon, i stedet for å bare gå med vogna. Det var ikke tungt i det hele tatt, og med musikk på ørene så kunne jeg sikkert ha gått langt og lenge. Synes det er nærmest som terapi å bare gå og la tankene vandre til musikk. Får alltid en så god følelse av det, og et stort pluss at jeg kan ta med Theodor. Bra for både han og meg, og når han var våken så fikk han sett mye. Likte også å kjenne at jeg hadde han inntil meg, fordi da følte jeg at han var 100% trygg. Mamma passer på!

Ser nå at innlegget ble noe lengre enn planlagt, haha. Jaja. Ønsker dere en god helg! Jeg skal selv jobbe i morgen, men etter det har jeg noen dager fri som jeg håper på å få brukt på bloggen.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER forresten! Der legger jeg ut alle nye innlegg :-)

  • Skrevet i : Hverdagsliv
  • 207 visninger

Liker

Kommentarer