Første dagen i Phuket

Skrevet i : Reiser & turer

Hei! Akkurat nå ligger jeg i senga på hotellrommet helt lys våken. Klokka her er faktisk 6 på morgenen, mens hjemme i Norge er den vel 12 på natta da. Har visst ikke helt fått på plass den døgnrytmen, men det kommer seg vel etterhvert. I mitt hode så har jeg vel egentlig hadd meg en ca 5 timer lang powernap fra midt på dagen og utover.

Vi ankom Phuket i går morgest i 6 tiden etter en ca 12 timer lang flytur fra Gardermoen. Synes virkelig ikke det var noe ille å sitte så lenge i fly! Tror ikke jeg kjedet meg i det hele tatt. Vekslet mellom å sove, lese bok og se filmer og tv-serier. Og plutselig var det bare 20 min igjen til landing, og da sa jeg faktisk til mamma at jeg hadde lett klart å sitte et par timer til i fly. Men det var så absolutt godt å komme frem. Etter det ble det ca 1 time lang busstur fra flyplassen og frem til hotellet. Føltes som 15 min, siden jeg konstant satt å stirret ut av vinduet. Har jo aldri vært her før, så var litt vel nysgjerrig.

Førsteinntrykket av hotellet var både bra og litt dårlig pga at vi bare fikk det ene hotellrommet med engang, og det andre måtte vi vente 6 timer på å få. Og da vi kom til hotellrommet var det tydelig ikke klargjort for nye gjester. Men det var visst bare gjort en glipp av noen, så de var raskt i gang med å rengjøre det. Da vi tilslutt fikk rommet var vi veldig fornøyd med det. Det er ikke noe som akkurat har ødlagt inntrykket mitt av hotellet. Kan vel skrive litt mer om hotellet senere, hvis noen skulle være interessert i det. Kan kanskje komme godt med hvis noen andre har lyst til å reise hit og er usikker på hotell. Kan si først og fremst at jeg elsker at de har raskt internett her. Det er et ganske stort pluss for meg, haha. Blir jo gøy å kan blogge mer fra ferien uten å plages! Vi bor forresten på Phuket Orchid Resort & Spa. Skal la dere få vite senere om dette er et hotell å anbefale :-) Har ikke fått sett så veldig mye enda siden vi måtte se oss slått av jetlag i går. Vi sov i flere timer fram til midt på dagen her, mens klokka bare var 12 i Norge.

Vi klarte tilslutt å løsrive oss fra senga og kom oss ut for å finne en plass å spise. Det ble såklart god asiatisk mat etterfulgt av dessert. Asiatisk mat er det beste jeg vet, så jeg kommer nok til å spise meg ihjel her. I tillegg er det jo faktisk latterlig billig for så og si alt!

Har bare brukt ca 3,5 timer på å poste dette innlegget.. Haha, elendig. Skal få stelt meg litt nå og komme meg ut i solen snart! Kos dere med helg i kalde Norge ?

Liker

Kommentarer