Forkastelig

Skrevet i : Tanker & temaer

Om jeg ikke har vært "privat" nok på bloggen før, så kommer jeg hvertfall til å være det nå. Har bare ventet på at gleden skulle bli omgjort til tårer og frustrasjon. Er bare sånn det er for meg - alltid. Brukte store deler av gårdagen på å gråte, klarte ikke å være på jobb engang. Følte meg som en jævla tulling som sto og gråt i ett etter å ha fått slengt masse dritt mot meg. På 22.juli... hva er det som feiler meg? Blir mentalt brutt ned på den måten av drittkasting, når på den samme dagen for 1 år siden var det ungdommer på min alder som gråt for at de bare ville beholde livet sitt. Får meg virkelig til å tenke på hva som betyr noe. Men hadde det bare vært så lett å styre følelsene sine..

Følte at bare alt gikk til helvete i går. Jeg legger meg helt langflat hvis jeg har vært motbydelig mot noen. Men det å bli angrepet med drittslenging så mye at jeg bare griner i ett og vil bare rømme vekk fra alt.. er det greit? Vet ikke om det bare er meg som er så svak som klarer å bli brutt helt ned på den måten. Kanskje fordi jeg fra før av er usikker på meg selv og alt og alle. Begynner lett å gråte og bryr meg generelt alt for mye om andre. Men kom ikke her og fortell at du aldri noensinne i ditt liv har kommentert noen andres kropp, utseende, personlighet eller oppførsel. At du aldri har mislikt noen, aldri vært uvenn med noen, aldri vært frekk, aldri gjort noe feil osv. For det er garantert rent løgn. Vet ganske godt at du faen ikke er en jævla engel selv akkurat. Det er bare sånn vi jenter OG gutter er. Dessverre. Og vi kan virkelig å lage storm i et vannglass.

Jasså, jeg lever et falskt liv via bloggen? Hva faen. Blogging er en hobby, det er noe jeg begynte med fordi jeg syntes det var gøy og for å ha en slags dagbok hvor jeg skriver tanker og kan bevare minner. Jeg har ikke prøvd å fremstå som den "perfekte personen" med det "perfekte livet". Jeg har jo skrevet her før at jeg er sjenert, stille, sliter med dårlig selvtillit og har til og med vært deprimert i flere år. Der har dere meg. En sann mentalcase i blant. Jeg kan få sinneutbrudd, jeg kan være frekk, jeg kan gjøre ting uten å først tenke meg godt om. Helvete heller, jeg er et menneske som lever i denne ellers ganske syke verden. Høres jo bare sprøtt ut, men det er fakta. Er så drittlei av overfladisk jentedrama. Baksnakking, kriging om gutter, backstabbing, bitching, sjalusi osv. Fyfaen så tragisk det er. Det er jo faen ikke rart det er krig i verden! Det livet der orker jeg ikke lenger. Jeg har fått nok. Hvis man setter seg selv som flua på veggen, så kommer alt til å bare se helt latterlig ut. Det finnes ting som betyr så mye mye mer. Jeg er ganske klar til å komme meg videre fra alt det der, jeg vil bare ha det bra nå. Takk og lov for at jeg skal bort for å dra i et bryllup på torsdag, og drar til Tyrkia på søndag. Kommer meg litt unna fra Mo, og det skal bli så ufattelig deilig! Skal kose meg som aldri før, og bare ha det godt. Trenger det så sårt nå.

Ellers vil jeg bare si unnskyld for alt! Unnskyld hvis jeg har vært frekk, gjort noe dumt, sagt noe. Ja, er faen ikke nøye. Er ikke ute etter å såre noen, vil ikke ha noen i mot meg, vil ingen verdens ting ondt. Skal ta lærdom av alt faenskapen. Noe jeg synes flere også burde gjøre. Etter dette innlegget er jeg ferdig med det her, jeg har sagt mitt. Jeg kommer til å blogge normalt fra nå av. Nok er nok, nå vil jeg bare holde avstand fra alt drama.

Liker

Kommentarer