Fire fantastiske år

Skrevet i : Kjærlighet, Theodor

På søndag den 10.februar var det for de fleste morsdag, men for meg var det en enda mer spesiell dag, nemlig 4-årsdagen til verdens herligste gutt! Det ble bursdagsfeiring med nesten alle som står han nærmest. Vi har ikke den største plassen å boltre oss på, men klarte å klemme oss litt sammen og gjøre det beste ut av det. Tror bursdagsgutten ble veldig glad for å ha så mange samlet for å feire han, og ikke minst å få ca. 10 kg godis.

Jeg kan aldri få sagt nok hvor skremmende fort tiden faktisk går. Jeg har nå sett på fire år med bilder og videoer, da presser tårene på. Theodor har virkelig vært en så stor berikelse og gledesspreder fra første stund.. Jeg sprekker av stolthet når jeg ser den utviklingen han har hatt. I dag er han en så flott fireåring som bl.a forteller historier på både inn- og utpust, med full innlevelse og god fantasi. Han kan plutselig sette i gang et show for oss med sang og dans, inkluderer lillesøsteren i det meste han gjør her hjemme, og viser tydelig kjærlighet for oss rundt han. Noe av det desidert fineste med han er at han snakker om følelsene sine, uansett om han er glad, sint eller lei seg, noe jeg håper han aldri vil slutte med.

Liker

Kommentarer

nataschas
nataschas,
Tiden går så fort med små barn i hus. Selv kan jeg føle på det nå som jeg har sett min søster vokse opp. hun har vokst så alt alt alt for fort. Nå er hun snart myndig og kan kjøre bil. Det er helt utrolig for fort tiden egentlig går. !
nouw.com/nataschas
Landligelykke
Landligelykke,
Så koselige bilder. Kan tenke meg det var en fin feiring. Du vet,der det er hjerterom er det husrom 😊 Ha en fin kveld.
- Christina
nouw.com/landligelykke
SuperheltMamma
SuperheltMamma,
Tiden flyr virkelig når man har barn. Eldts emin er snart 13, og jeg syns hun var baby i går. Yngste er straks 6 og skal starte på skolen til høsten (hjeeelp). Jeg er så velsignet som får lov til å være mammaen til disse fantastiske små menneskene.
nouw.com/superheltmamma